2016. január 8., péntek

64. Little Girl (18+)

Én csak nem tudok belőled túl sokat kapni, bébi
Ez soha, ez soha nem elég, soha nem elég
A túl sok sosem elég


Meg volt a gyerek apja, így elengedtük és hazavittük. Persze, nem is ő lett volna, ha nem szól be egy olyat, hogy legközelebb ne raboljuk el. Nem, legközelebb kinyírom ezt a ribancot. Elmentünk ebédelni, miután kikértük a kajákat mindketten rám néztek.
- Hogy küzdötted ezt le? Valami csak van. - mondja Harry, mire megrázom a fejem.
- Srácok. Kedvesek vagytok nagyon, de ez 14 évesen koromba kezdődött, miután nem engedtem, hogy nagybátyám többet hozzám érjen. Születtek az illúziók, majd akkor maradtak abba, amikor a suliban megerőszakoltak. Miután pedig megöltem a nagybátyámat 18 éves koromig tartott. Jött Lou és abbamaradt, és most van ez az időszak, és már csak a miért kéne rájönnöm. Miért pont most, mikor másfél év távolság volt köztünk? - teszem fel a kérdést inkább a fiúknak, mint magamnak. Megkapjuk a kaját, és csak egy gyors pillanatra hunyom le a szemem, de már jönnek is a foltok. Szemeim azonnal szétrebbenek. Ez csak illúzió! 
- Ha újra dugnánk? - szürcsöl Niall, én pedig bekapva a hamburgerem elejét, megrázom a fejem.
- Abbamaradna, addig, amíg közösülünk, de utána, ha alszom, visszatérnek, utána pedig szaporodnak. Szóval szerintem ezen Lou tudna segíteni valahogy, de sose volt mással, csak nagybátyámmal ilyen. Ami gusztustalan. - újabbat harapok az ételbe, majd a fiúkra pillantok. - Beszéljünk másról! Utána irány az egyik üzlet, ahol atom jó ruhák vannak, utána egy pizzéria, ahol rendelünk kaját, majd haza. - hadarom le. Nem szólnak, falatozni kezdenek, amiért hálás vagyok. A legrosszabb az egészben mégis az, mikor nem tudod melyik világban vagy. Mert minden olyan valóságos. Tulajdonképpen, ezért is hívom illúziónak. Nem tudom másnál is jelentkezett - e már, de ha igen annak nagyon örülnék, ugyanis túl különc vagyok már az emberi fajhoz akkor. Talán véletlen ide teleportált az egyik ufós központ vagy nem tudom. Jesszusom, miért gondolkozok ilyeneken? És miért beszélek magamba? Végül is, ahogy mondtam, megettük és elmentünk az üzletbe. A fiúk a férfi részlegre, én pedig a nőire, Néztem egy magas sarkú cipellőt, egy fekete ruhát és pár karkötőt. Mikor kész lettem a fiúkat megvártam a ruhapróbálással és egyszerre léptünk be a próbafülkébe. Én hamar megvoltam. Hajamat feltupíroztam, és puszit küldve tükörképemnek léptem ki és ugyanekkor a fiúk is. Míg én a két fiún néztem végig, ők ezt fordítva tették, és mindhármunknak a nyálunk csorgott. Sosem láttam még egyiküket sem szmokingban vagy öltönyben, és nagyon jól néztek ki bennünk. Míg Haroldon egy fekete szmoking volt, félig kigombolt fehér inggel, Niallen ugyanennek a változnak sötétkék kiadása. Kaptam két füttyszót, amin elpirultam, majd a kabátomból kikapva a telefonomat, képet csináltam és raktam ki.
- Szóval így leszel? Egy magas sarkúban, egy dögös, sokat látszó, de rejtélyes fekete ruhában? - kérdezi Harry és mindhárman az én tükörképemet nézzük. A ruha, nos, igaza van Harrynek, na de szingli vagyok, és egy esküvőn lehet a legjobban fiúzni!
- Ne fikázd már, Harry! Kurvára dögös vagy, Rebecca! - véd be Niall. De már elhalványult a hang. Szemeim lehunyva, velem szembe Louis. Kezei végig simítanak arcomon, ujjaival cirógatja arcizmaim, ami miatt egy mélyről jövő sóhaj szakad fel belőlem. Ajkait enyémnek érinti, nyelvével végig szánt alsó ajkamon, majd beleharap. Felnyögök, ami miatt nyelvével bejut, belemosolyog csókunk elmélyítésébe, majd folytatja. Nyelvemet táncra hívja, egy érzéki, erotikus keringőre, ahol minden porcikánk összeér. Kezeivel közelebb húz magához.
- Az Istenért, Rebecca! - egy pofon csattan az arcomon. Ezt azért nem kellett volna megszakítani. Most legalább élvezem az illúziómat, nem úgy, mint anno.
- Legközelebb inkább hagyd, szerintem! - morogja Niall, mire szem forgatva hagyom ott a két idiótát és átöltözöm. Miután kifizettük a ruhákat elindultunk az egyik legfinomabb pizzériába, ahol megrendeltük az ételt estére.
- Tulajdonképpen miről szoktál ábrándozni? - kérdezi Niall a rágót kipukkasztva.
- Louisról. - válaszolom a hülyét tetetve.
- Értetted te, hova akarok kilyukadni. Miket szoktál Louval művelni? - kérdezi kaján vigyorral.
- Eddig nem volt sok, és csak egy csók volt, meg puszilgatott. Nem tudtam még hosszabb ideig ábrándozni. - sóhajtok fel csalódottan, amin a szöszi felnevet.
- Ülj hátra, majd én vezetek. Te csak pihenj és hagy ott minket! - lök meg és Harryhez siet, aki 4 doboz pizzával jön ki. Felhajtom a csomagtartót így szépen bepakolják, majd Niall kezébe adva a kocsim kulcsát, bemászok hátra, és eldőlve lehunyom a szemem és azonnal rám jön az álmodás.
- Oh, Louis. Nagyon rossz voltál! - mondom végig nyalva alsó ajkamon. Előttem fekszik felálló fasszal, lihegve és kikötözve, száján kötél. Szeme világát már rég elvettem egy szemfedővel, így azt csinálok vele, amit akarok. Ujjaim a péniszgyűrűt forgatják, majd a férfi felé mászva csúsztatom rá. Felnyög, ujjaim pedig lassan indulnak meg makkja felé. Gonosz vigyor születik arcomon, majd Lou fölé mászok és megpuszilom felsőtestét. Sóhajt, kicsiket, amik hosszabbodnak. 
- Milyen érzés kiszolgáltatnak lenni, Louis? - nyalok végig alsó ajkamon, majd leszállva előkapom az egyik ostort, amit még Amerikában vettem. Fekete nyelve vékony, végén pedig szintén fekete műbőr szálanként ereszkedik le. Végig húzom a felsőtestén, majd csattan. Szemeim lehunyva, mikor fájdalmában felnyög, ezért újra megismétlem, de most lentebb. Közeledek meredező férfiasságához, majd csattantom. Felüvölt egy állatiasat, de senki nem hallja, csak én, a pszichopata. Elvigyorodom, majd eldobva ostorom felé mászok. 
- Nem érinthetsz meg... - mondom, de kislányosan folytatom. - Le vagy bilincselve! - ezzel pedig végig húzom ujjaim mellkasán és oldalán, majd nyakához hajolok. Ráfújok és megpuszilom. Pusziból nyalás lesz, majd szívom. Eresre szívom, de csak akkor cuppanok le nyakáról, mikor valami motyorog. 
- Várj, semmit nem értek! - leemelem a kötelet, fülemmel hegyezek, miközben farkához mozdítom magam.
- Egyszer elfogsz, engedni, Rebecca... - suttogja lihegve, de mikor péniszéhez érek, felnyög.
- Egyszer Lou, és tudd azt is ugyan úgy fogom élvezni, mint ezt itt! - ezzel a másik oldalára tapadok a nyakának. Egy görög istent baszogatok, ilyet sem hallott még a világ. Gondolom, miközben megfordulva farkát számba veszem, kezeim pedig lassan mozogni kezdenek. Néha jobban megszorítom ujjaim, hogy érezze, nem hagyom cserben, nem úgy, mint saját maga. A pénisz gyűrű meggátolja bármilyen nedv kilövésében, de egy idő után megunom a szopogatást, így megkegyelmezve leveszem a gyűrűt, eres, piros farka felengedve pedig spriccelni kezd. Felkuncogok, ő pedig újra motyog. Feljebb mászok, leszedem újra a kötelet a szájáról, és féloldalas mosolyban várom válaszát.
- Csókolj meg, kérlek! - könyörög, én pedig megtámasztva fejem a tenyerembe várom a folytatást. - Leszoptál, rendben, felfogtam. Kurvára, de meg változtál, de leszarom, mert ez nekem kibaszottul tetszik és bejön! Most pedig csókolj meg, kérlek! - könyörög, én pedig megteszem. Megcsókolom, de ekkor ajkamba harap durván és nem ereszt.
- Ribanc! - elenged, én pedig vérszemet kapok. Nem, ilyet nem játszunk, Tomlinson! Az ostort felveszem a földről, miközben a fémes íz szétterjed a számba. Végig nyalok alsó ajkamon, megérzem a seb helyét, ezzel együtt pedig csattan a fekete műbőr tökéletes felsőtestén. Felnyög egy hangosat, már nem tompát, nincs rajta a kötél és nem is kell. Szenvedni fog, mert azt akarom.


- Rebecca ébresztő! - Niall kelt kedvesen, szemem a kocsi rádióján akad meg, lassan 8. Sóhajtok és Niall szemeibe nézek. - Ne mondj semmit, látom a szemeden, hogy begerjedtél. - nevet fel, én pedig kómásan felülök.
- Oh, istenem, ne kerülj Liam elé. - morogja Hazza, de nem törődöm vele. Kiszállok az autóból, ekkor viszont megjönnek a randevúzók is. Olívia rohan be a lakásba, Liam pedig komótosan száll ki és megáll előttem.
- Jesszusom, Rebecca! - elmosolyodom, ami miatt egy nagyot nyel, majd a hátam mögé néz.
- Látja magát kívülről? - kérdezi, mintha itt se lennék.
- Az a cuki kislányos mosoly van az arcán? - kérdezi Niall, mire pislogva ásítok egyet.
- Oké, ilyet kell küldenem Louisnak, aztán meg, nem tudom... - mondja Liam, majd azonnal cselekszik. Szerencsémre felülről megvilágít az utca lámpája, így nem használ vakut, nem ég ki a retinám. - Csak, hogy tudd, ha nem lenne az a csaj bent, úgy szarrá kúrnálak, hogy fel sem tudnál állni! - morogja, majd besiet.
- Jó, én meg álmos vagyok! - jelentem ki újabbat ásítva.
- Eddig nem aludtál? - kérdezi Harry, mire megrázom a fejem.
- Ábrándozott, Styles! - mondja Niall, mintha valami dicső pillanatról lenne szó. Oh, ha tudnánk.
- Mentem! – morgom, és Liamék után eredek. A fejem lüktet, és benedvesedtem alulról. Erre tényleg nincs jobb szó, mint az, hogy beizgultam. Lenyelve a fájdalom csillapítót felcammogok, levetkőzöm, tusoló alá állok, fejemet átdörzsölöm, ekkor viszont valaki betámad hátulról. Kezei derekamat ölelik, felsőteste hátamnak simulva, pénisze pedig nemi szervemnél. Felnyögök, mikor mellembe markol, szemeim pedig szétrebbenek. Nem látok jól, de a párát, ami lecsapódott, letörölve látom meg ki a támadóm, mikor pedig halovány, ugyan, de meg látom, szembe fordít magával, feltol a csípőjére, lábaim keresztezik egymást, Ő pedig egyből belém hatol. Louis, Louis, Louis. Hol vagyok most vajon? Megint ott? Az illúziómba? De ezeket a gondolatokat az élvezet felhőcskéje takarja be, így visszakerülök oda, hogy Lou szemeibe nézek, karommal átfogom a nyakát és még közelebb húzom magamhoz. Mozgok farkán, ami bennem lüktet már egy ideje, levegővételem felgyorsult, pulzusom pedig az egekben, Sikítva a nevét megyek el, ér el az orgazmus szele és Louist is. A következő pillanatban viszont újra egyedül állok a fürdőszobában, lihegve támaszkodom az üvegen. Ez csak egy illúzió volt, sajnos. Kiszállok, és a köntösöm veszem fel, majd kisétálok a szobámba.
- Jól vagy Rebecca? - ront be a három srác aggodalmasan. Furán pillantok rájuk, mire Niall és Harry összenézz. - Illúzió? 
- Volt, de miért? - kérdezem.
- Sikítottál, Becca! - vakarja meg fejét Harry.
- Nem sikítottam. - jelentem ki határozottan.
- De, sikítottál! És mi az, hogy illúzió? - kérdezi Louis.
- Először is, szia. A másik pedig erről nem igen kéne tudnod, mert még a végén kihasználod, de illúzióim vannak. - mondom nyelve egyet. - Erotikus illúzióim. 
- Kiről? - összevont szemöldöke mosolyt csal az arcomra, de nem válaszolok. Hátat mutatva alsó nemű után kutatok.
- Rólad, Lou! - jelenti ki Niall, majd lépések hangja halkul.
- De miért vannak illúzióid, erotikus illúziód rólam? - kérdezi meg, mire felvéve a tangám felnevetek.
- Jó kérdés. Az még jobb, hogy állítsam le őket! - kezeim a köntös övénél, szétszedem, így szétnyílik, Lou úgy néz rám, mintha most ment volna el az eszem. Pedig, csak felöltözöm, amit Ő végig néz. Felkapom a pólóját - ami most már az enyém -, miután levettem a köntöst. Majd feléve egy cicanadrágot, meg egy térdzoknit rápillantok.
- Mehetünk filmezni? - mosolyodom el, felpattan, két arcomat keze közé rejti és megcsókol. De én nem hunyom le a szemem, többet képzelnék bele, és nem akarok most. 
- Tudod, hogy fel tudnálak falni? - kérdezi tök komolyan, tekintetét enyémbe fúrva. - Csak rád kell nézni. A szemeid csillognak, a pupillád egy picit tág, azt mutatja, hogy egy vad kielégülésre vágysz, aztán ajkaidra nézek, amin kislányos mosoly pihen, és csodálkozom, hogy Liam nem támadott rád. - jelenti ki sóhajtva.
- Neki most Olívia kell. De megtenné. - mondom gyéren megrántva a vállam, mire újabb csókot nyom ajkaimra.
- Hagyd. Abba. Hogy. Ilyen. Aranyos. Vagy. - jelenti ki, majd megfogva a kezem lehúz. Nem értem, miről beszélnek ezek ketten. Egyszerűen csak kómás vagyok, mert kifárasztanak az illúziók. Erről én nem tehetek. Mikor leérünk Liam épp a fiúkat győzködi arról, hogy valamit úgy is meg fogok engedni.
- Mondjad, Liam! - elengedi Lou a kezem, én pedig megtorpanok és összekulcsolom a karjaim. Liam elém áll és kiskutyaszemeivel néz rám.
- Nem lenne gond, ha én meg Olívia fent filmeznénk, két doboz pizza társaságában? - reménykedve néz rám, ajkaimon pedig féloldalas enyhe mosolyt villantok.
- Semmi gond. Csak használjatok óvszert, ő meg remélem, szed gyógyszert. Nem akarom, hogy a tegnap lett 18 éves lány rögtön teherbe essen. - jelentem ki, de ő magához ránt és puszit nyom arcomra.
- Imádlak, Rebecca! – elenged, a fiúknak bemutat egy gúnyos mosollyal, majd felkapva két dobozt felrohan. 
- Idióta! - röhög fel Hazza, de én elmegyek körükből és két doboz pizzával térek vissza, és mikor kíváncsian néznek rám, megrázom a fejem.
- Ez a kettő az enyém. - lebiggyesztet, ajkakkal mennek ki a többiért, én addig választok valami horror filmet. A Sinisteren akad meg a szemem, és ha jól látom, már fent van a második része is. Elindítva  hagyom, hogy egyik oldalamra a szöszi, a másikra Lou, és előttem pedig Harry foglaljon helyet.
- Holnap nyomozol? - kérdezi suttogva közelebb hajolva Niall.
- Igen, kiderítem, hogy ki Nash, de kell valaki mellém. Bármikor pislogok, vagy csak lehunyom a szemem, elkaphat az illúzió.
- Örömmel vállalom ezt a posztot! - küld egy Niall - féle 1000 wattos vigyort, ajkaimmal pedig puszit nyomok arcára.
- Köszönöm! - mondom újra a képernyőre nézve.
- Nincs mit, de csak a hétvégén utazunk, pénteken a parti! - jelenti ki, mire szemeimet lesütve biccentek. Szemeim szétrebbenek, ajkaim pedig kettényílnak mikor Lou közelít a szájával. Ajkaink találkozásakor tűzijáték robban ki ajkainkon, de nem csak ott. Elszakadva tőle felnézek a csillogós égre, amit most a tűzijáték fényei borítanak be. Elmosolyodom és tovább nézem, miközben Lou felrak egy nálunk kisebb betonfalra. Megcsókolja a nyakam, kiszívja a felületet, majd szétszakítva ingem és ledöntve engem a plédre mászik felém. Szemeibe nézek, ahol tükörkép vált a tűzijátékból, miközben azt figyelem, kezeimmel tarkójánál fogva közelebb húzom és megcsókolom. Ekkor újabbat robban az egyik fent, Lou pedig mellembe markol. Ajkai felfedezésre indulnak, melleimet szívja, harapja bimbóm, amitől ajkaim közül egyre gyorsabb lihegések szakadnak fel. Lábam közötti rész már benedvesedett rendesen, az alsó neműmből facsarni lehetne szinte, aztán Lou ajkai ismét lejjebb haladnak, a hasamnál van, a nadrágszélénél és...
- Rebecca az istenit! - jelenti ki Harry és felpofoz.
- Azért lehetne óvatosabban! - morogja Lou kezeimet szorongatva.
- Vagy talán nem kéne. Mindig a legjobb pillanatnál szakít félbe! - csettintek nyelvemmel, mire mind a ketten meglepetten néznek rám, Niall pedig felnevet és kaján vigyor születik arcán.
- Szerinted miért hagyta, hogy én vezessek? - a fiúknak pedig azonnal leesik, hogy az fejembe lassan egy több részes, akár évados pornó film zajlik.
- Azt hittem csak Lou testét nézi. - mondja Harry nyögdécselve.
- Általában nincs rá alkalmam, de a kocsi hátsó ülésén volt, akkor én irányítottam. - dőlök hátra, elveszek egy pizza szeletet és enni kezdek.
- Mondtam már, hogy egy igazgyöngy vagy? - kérdezi akadozva Lou.
- Ezt még nem hallottam! - mondom teli szájjal, majd lenyelem a falatokat. - De inkább nézzük a filmet, és Harry inkább csípj belém. - mondom rákacsintva, mire kisfiús mosoly születik arcán, szája sarkán egy - egy gödröcske, szemeit pedig lesüti. És még én vagyok az aranyos meg a kislányos, mi? Látták már Styles kisfiús mosolyát?

Sziasztok! Gyerekek, azt kell mondjam, hogy tegnap jutottam fel ide először, ami kész röhej, de ez van. Szóval péntek itt az új rész, és ha jól gondolom, akkor marad a hétfői és a pénteki nap. Addig is puszi minden kedves olvasómnak! ♥♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése