2015. december 16., szerda

47. Insatiable (18+)

Az íz a nyelvemen
Nem akarom lemosni az előző éjszakát


Tarkóját masszírozom, miközben bele markol a mellembe.
- Túl sok! - lihegem, mire a szemembe néz.
- Még meg sem ujjaztalak! - sokkoltan bámul rám, mire szem forgatva elmosolyodom.
- Mármint a ruha rajtad! Itt fekszem alattad egy szál tangába. - mondom, mire kajánul elmosolyodik, végig nyal alsó ajkán, majd csókokkal hinti be a nyakam. Felnyögök az érzékenyebb ponton, mire szívni kezdi és néha bele is harap. Hátán szántanak végig ujjaim, az ő ujja, pedig tangám alá csusszan. Hüvelykujja izgatja vénuszdombomat, még mutató ujjával fel-le simít csiklómon. Enyhén harap nyakamba, ezzel egy időben belém nyomja ujját. Felnyögök, mire szájon csókol, majd tovább halad. Melleim között végig csókol, miközben ujját rángatja bennem. Istenem! Lihegéseim szaporodnak, ahogy kicsusszantja ujját, megnyalja középső ujját is, majd belém vezeti mindkét ujját. Hasamat puszikkal halmozza el, lejjebb halad, míg el nem éri a tangám szélét. Megrángatja még párszor ujjait, majd kihúzza belőlem. Hiányérzés tör rám, még lehúzza az alsóneműm, beteszi fejét, a két lábam közé legszívesebben felsikítanék, mikor ráfúj nemi szervemre. De nem teszem meg. Lou először érzékien nyaldossa csiklóm, amitől nyögés szakad fel belőlem, majd megfogja csípőm, belemarkol, majd nyelvével, mint egy tornádó söpör végig. A nyögéseim szaporodnak, égető érzés támad a hasamba, ami bizsergéssé alakul, de ez a bizsergés nő és nő. Hajába túrok, markolom, de mielőtt elmennék, abbahagyja. Tipikus, Tomlinson! Felvicsorog rám, majd újra puszit nyom vénuszdombomra és felfelé haladva eléri ajkaim.
- Te jössz, Hercegnőm! - dől ki mellém hanyatt fekve.
- Csak szólok, nem leszek kíméletes. - mondom combja felé helyezkedve és lehúzom róla a nadrágot. Bokszerén keresztül is látszik, hogy igen feldudorodott már. Elmosolyodom, majd megcsókolva ajkait, a bokszerét is eltávolítom. Kezembe veszem farkát, rásóhajtok, majd megpuszilom makkját. Felnyög, mire kuncogva mozgósítom kezeim. Végignyalok alsó ajkamon, majd bekapom koronáját. Újabbat nyög fel, én pedig lejjebb megyek. Nem kapom be az egészet, még. Kezeim lassan mozognak, úgy ahogy nyelvem is, amivel az őrületbe kergettem.
- K… Kérlek! - nyöszörgi, mire megkegyelmezve neki, túl gyorsan gyorsítok, így tüntettem el farkát számba. - Bassza meg! - kiált fel, állatiasan hörög, miközben belemarkol a hajamba. Ujjaim golyóival játszik, nyelvem péniszét izgatja, ami csak úgy lüktet. Majd elélvezz, én pedig kiegyenesedve lenyelem.
- Mi a franc? - nézz rám lihegve.
- Mondtam, hogy nem kíméllek meg, de én még mindig az orgazmusom hátáránál vagyok. - mondom ledőlve mellé.
- Hercegnőm! - búgja mély hangon, közben felém nyújtja a kotont. Szem forgatva pattanok újra combjára és újra dudorodó férfiasságára nézek, majd szemébe. - Mi az? Rólad van szó! - elvigyorodom, miközben egy kis pírt érzek meg arcomon. Megcsókolom száján, majd feltépve fogammal a csomagolást, kiveszem az óvszert és hosszára gurítom.
- Ez... - nyög fel. - Kurvára izgató! - majd maga alá gyűr, és megcsókol. Ujjai megindulnak mellemnél, megcirógatja bimbóm, majd végig futtatja ujjbegyeit a derekamon. Belső combomnál áll meg, cirógatja, belemarkol, majd széthúzza lábaim. Belenyögök csókunkba, nyakamat csókokkal hinti be, szívja, harapja, de most a másik oldalt. Ujjaim tincsei között, majd átérek hátára és nagyobbat markolok bele, mikor belém hatol. Lassan érzem magamba méretét, majd mikor teljesen bent van egy remegő sóhaj távozik belőlem és belőle is. Nem vár, azonnal mozgásba lendül, közben fülemhez hajol.
- Kibaszottul nagyon szeretlek!
- Én is kibaszottul szeretlek, BooBear! - lihegem, majd sikítok , mikor egy erősebbet lök rajtam Ujjaival mellembe csíp, majd ismét gyorsít. Kezeim újra és újra végig szántanak hátán, ő pedig a nyakamat kényezteti. Túl nagy a feszültség a hasamba. Majd minden olyan lassúnak tűnik, nem mérem fel, nem is figyelek, csak érzésre, az érintésekre koncentrálok. Ajkaink találkoznak, végig nyalja alsó ajkam, majd beleharap, elengedve pedig megcsókol. Mellkasunk egymásnak feszül, hasunk is összeér, nemi szervünk, pedig egyszerre robban ki, akár egy vulkán. Ám ugyanekkor szemembe néz, én is az övébe, belemosolygunk csókunkba, és elválasztva szánkat, mindkettőnkből a másik neve távozik. Lihegve kihúzza magát belőlem, az óvszert legörgetve kidobja az ágy melletti szemetesbe, majd felém fordul.
- Köszönöm! - csókol meg.
- Louis, nincs mit, megköszönöd! - mosolyodom el kábán, majd kis kifli - nagy kifli módban elalszunk.

Másnap reggel Louis illata lenget körbe, majd valaki puszit nyomot az orromra, majd az ajkamra. Mosolyogva nyitottam ki szemeim, velem szembe, pedig a kék szemű szörnyem nézett rám kisfiús mosollyal az arcán.
- Reggelt', Hercegnőm! - mosolya szélesedik.
- Viszont, BooBear! - mondom egy ásítást elnyomva - Mitől van ilyen jó kedved?
- Életem szerelme mellett kelek, jó, hogy jó a kedvem! - mondja grimaszolva.
- Oké, akkor életed szerelme, most becsórja a pólód! Túl éhes! - mondom, majd felpattanva felkapom a földről Lou pólóját, majd a tangámat is felveszem. Megfordulok, és azt veszem észre Lounak, majd kiesik a szeme a helyéről, és szinte nyáladzik.
- Na, mi az? - kérdezem felnevetve.
- Oh, semmi. - mondja felállva, és ő is felveszi a bokszerét. - De az előbbihez soha nem tudnék hozzászokni szerintem! - kacsint rám, majd megfogja a kezem és kinyitva az ajtót húz le a konyhába, ahol a fiúk már reggeliznek.
- Éljen az ifjúpár! - kiált fel Harry, mire szem forgatva elveszem az előtte lévő bögrét és egy húzásra megiszom. - Nektek is van külön! - mondja rám nézve, miközben leülök mellé a bárszékre.
- Az lehet, de a tiéd íncsiklandóbbnak tűnt! - mondtam visszarakva, ő pedig egy hatalmas sikít fel.
- Mi a jó istent csináltál te ezzel a lány nyakával! - azzal a mozdulattal hátradobja a hajamat, és mind a négyen sokkoltan nézik a nyakam. Én is akarom látni! 
- De akkor te sem úsztad meg! - mondja Liam, majd, mintha felkapcsolták volna a villanykörtét, elkerekedett szemmel nézek Loura.
- Fordulj meg! - parancsol rá.
- Nem! - mondja felnevetve kínosan.
- Fordulj meg, Louis! - nyelek egy nagyot. Szem forgatva és sóhajtva megteszi, mire rögtön a szám elé kapom a kezem.
- Azt a kurva... ha ezt meglátja a ribancod, neked annyi haver! - nevet fel Niall fokozatosan.
- Ez egy igazi mestermű! - kacsint rám Harry.
- Oké, lefotózom, addig kerítsetek nekem egy tükröt, látni akarom a nyakam! - mondom, majd az asztalról elvéve a telefont gyorsan lefotózom Lou hátát. Megmutatom neki, mire szinte sokkot kap, majd én is kapok egy tükröt.
- Szentséges. Atya. Úristen! - a végére már nagyon éles volt a hangom.
- Vágom, hogy ennyire hiányoztatok egymásnak, de tényleg.... De ha ilyen durva szexetek volt... Mi miért nem hallatunk belőle semmit? - kérdezi Liam felröhögve.
- Mert! - válaszolom vigyorogva. - De felejtsük el az éjszakát! - mondom legyintve.
- Nehéz lesz, ha folyton a nyakaddal kell szemezni! - morogja a szöszi.
- Kapd be, jó? - mondja Lou, mire megcsóválom a fejem.
- Szóval Wales! Remek, holnap én is a csajok bejárjuk, aztán meg ma, hagyatok, mert ma dolgom van! - ezzel elvéve egy pirítóst intek nekik.
- Hova mész? Milyen dolgod van ma? - kérdezi Lou mellettem lépkedve.
- Tudod Lou, Mississippiben megismertem valakiket. Sam és Dean Winhestert, és ha nem haragszol találkám van velük, az ágyban! - mondom belépve a szobámba.
- És még nem csaltál meg! - horkan fel, mire felnevetek.
- Nem is! Mivel mindketten kitaláltak, és egy sorozatról beszéltem! - mondom gúnyos mosollyal behuppanva az ágyba, majd rákacsintok, ő pedig vörös fejjel tűnik el az ajtó mögött és zárja be maga után. De mikor bekapcsolom a gépet, mégsem az Odaát új részére keresek rá, neeem. Furcsa mód, de álmodtam. És azt, amikor ki voltam ütve 5 hétig. Mikor az a 14 rózsa "megtámadott", akkor megígértem magamnak valamit. És az ígéretet betartom magamnak, épp bejött az oldal mikor Niall dugta be a fejét.
- Rebecca! Lou most morcizik, hogy kitagadtad őt az életedből! - mondja, mire összeszaladt szemöldökkel állok fel.
- Mi az, hogy kitagadtam az életemből? Csak jöttem sorozatot nézni! - mondom, mire felcsillan a szeme. - Ezt később megbeszéljük! - mondom megpaskolva a vállát, majd letrappolok a lépcsőn és a konyhába kerülök megint.
- Szóval... Én zártalak ki az életemből, mi? - kérdezem, mire rám pillant jeges íriszeivel, végig nyal alsó ajkán, majd sunyi mosollyal az arcán lassan bólint. - Simán lefeküdhettél volna velem az ágyba, és nézhetted volna velem a sorozatot! - mondom a konyhapulthoz menve.
- Oh, hogyne! Hogy lássam, hogy neked orgazmusod támad a két buzitól, míg én szenvedjek? - kérdezi elém állva.
- Hát pornót is nézhettünk volna, nekem teljesen mindegy! - Harry valamit beszólt, de kizártuk a külvilágot, mikor Lou belemarkol a fenekembe. Alsó ajkamba harapva pillantottam fel rá, majd szemeimet levezettem, fejem lehajlott. Lou azt hihette elszomorodtam, így megemelte a fejem államnál fogva és megcsókolt. Viszont ujjai nem sokáig tartották fejem, azon nyomban, amint a nyelvünk is szerepet kapott, mindkét kezét fenekemhez vezette belemarkolt, én pedig ösztönösen pattantam derekára, Felrakott a konyhaasztalra, egyik kezét bevezette a pólóm alá, és belemarkolt mellembe, amitől egy nyögés halt el csókunkba. Zajként észlelte a körülöttünk lévő beszélgetést a fülem, így kinyitva szemeim Loura néztem. Ő sem lehetett ezzel másképp, mert ugyanabban a pillanatban kinyitotta szemeit, majd belemosolyogtunk a csókunkba, és cuppanóssal váltunk el egymástól. Kezét kihúzta pólómból, majd vigyorogva segített lejönni a pultról.
- Remélem élveztétek a műsört, mert nekem most tényleg mennem kell! Neked, pedig ha bajod van, feküdj be mellém az ágyba! - azzal puszit nyomok ajkaira, megfordulok és csak pár lépést teszek, mikor egy kéz csattan a fenekem. Visszafordulok és Lou kaján vigyorral az arcán kacsint rám, mire szem forgatva indulok meg.
- Vágod, hogy felállt? - kérdezi Liam megsemmisült hangon.
- Nem csak neked, haver! - morogja Harry.
- Jó akkor nem vagytok egyedül mind a négyünknek felállt! - mondja Niall, mire felnevetek.
- Nem vagyok benne az ötösben, srácok! - ezt talán még sem kellett volna.
- Most végig hallgatózott? - Lou hangját halkabban hallom, mert már rohanok is fel a lépcsőn és beérve a szobába elfordítom a zárat. Jó, nyugi ezt a szobát csak Lou ismerte... Eddig. Dörömbölni kezdtek, mire nagyot nyelve hátráltam. Szóval most vagy be engedem őket, és kapni fogok (nem akarom tudni, hogy mit). Vagy kijátszom őket, és be lesznek ide zárva... Gonosz vigyor terült szét arcomon, majd elbújva az ajtó mögé kinyitottam azt. A kilincset lenyomták bejöttek és beljebb mentek.
- Azt a kurva! De nagy kupi van! - mondja a szöszi meglepetten.
- És ruhák... szinte mindenhol!- mondja Harry levéve melltartóm a szekrényről. Mikor mind a négyen - sejtésem szerint - elhagyták az ajtó környékét, bukkantam elő.
- A kis... - szólal fel Lou, és épp utánam kapott volna, de cselesebb voltam, így rájuk csaptam az ajtót. És amit eddig nem tudtak, kívülről is be lehet zárni a szobát, kulccsal. Így felkapva a szőnyeg alól a kulcsot zártam e őket.
- Rebecca! Engedj ki minket, vagy jobban meg fogod báni! - mondja Liam dörömbölve.
- Klausztrofóbiás valaki? – kérdezem, mielőtt ott hagynám őket.
- Az van... - szólal meg a szöszi, de sokkal gyengébb hangon. - Hogy én igen! - Na. basszus. Gyorsabban nyitom ki az ajtót, mint ahogy bezártam, de mikor négy eszelős tekintet néz rám, nagyot nyelve futásnak eredek. de Lou elkapja a pólót és visszarántva rádob az ágyra, Harry bezárja a szobát, majd körbe állnak.
- Nem, nem fogtok négyen megkúrni! Képtelenség, nem lehet! - rázom meg a fejem, de ők csak elvigyorodnak. - Fiúk, ha most hozzám értek! Meg fogjátok bánni! - mondom, de nem hagyja meg őket. Ekkor összeszorítom a szemem és darálni kezdem a mondataimat... "Zárd ki a külvilágot! Ők ezt nem értik! Te más vagy, mint mi! Rebecca, te egy szörnyeteg vagy!"

Sziasztok, Bogyók! Rég írtam ide, e most úgy gondoltam ideje volt. Először is a várva várt rész, majd a vége. Khm.. Szóval, csak csikizésről lett volna szó, semmi 18+ - ról, de majd kiderül minden a következő részben, addig is puszi és köszönök mindent! ♥

4 megjegyzés:

  1. oké én bepislitel a végén XD komolyan én azt hittem, hogy a fiúk lényegében csak eddig kamuztak és igazából őrültek xD de aztán amit írtál megnyugodtam XD

    VálaszTörlés