2015. december 15., kedd

46. Are You Mine?

Baby, baby, nem látod, hogy én odaadom mindenemet?
Azt akarom, hogy, vedd át az uralmat,
Vedd át az irányítást!



- Ha bárkinek egy kukkot is elárulsz, saját kezűleg nyírlak ki, megértetted? - kérdezem a szemébe nézve.
- Meg! Szerintem, ha elmondanám Siának ezt az egészet, ő is megölne! - morogja.
- Figyelj! Én nem beszélek a ma éjszakáról, ha te sem! Én eljátszom, hogy semmit nem tudok arról a ribancról, míg te eljátszod, hogy egész éjszaka aludtál, és ma kapsz egy szabad napot, hogy kipihend magad, megérdemled! - mondom vigyorogva.
- Huh, de kedves vagy! - mondja szem forgatva.
- Hé, azért nem öltelek meg, sőt nem is kínoztalak! Csak megfenyegetlek, te pedig daloltál, olyan szépen és olyan sokat, mint egy kis madár! - mondom szélesebb vigyorral.
- Tudod, talán nagyobb ribanc vagy, mint Sia! – mondja nevetve, mikor elengedem. 
- Akkor mindketten kussban leszünk! - mondom a kezemet felé nyújtva.
- Jól van! - csap bele, és elvigyorodik.
- Hazadobjalak? - kérdezem elengedve kezét.
- Jó lenne, tulajdonképpen azt se tudom, hol vagyok! - mondom elindulva.
- És azt nem is fogod megtudni! Szóval állj meg! - mondom a kendőt kezembe véve. Megáll, én pedig elveszem a szeme világát. Kivezettem, bezárom az ajtót, majd beültettem az anyós ülésre. Nem bízom benne, de elmondott mindent, ami nagyon is nagydolog, ha megnézem az információkat. Beérek a belvárosba, ahol már leveszem a szeméről a kendőt, megállok a bediktált ház előtt, ő pedig biccentve kiszáll. Gázra taposva hazamegyek, amikor beesek, pedig a fiúk néznek rám.
- Mentem aludni! Ha elkezdtek ma dolgozni, kérlek kurva halkan, fáradt vagyok, de nagyon! - nem is nézek rájuk, csak felmegyek a lépcsőn, leveszem a ruhám, és fehérneműben kidőlök. Épp betakarózok, és a szemem csukódik le, mikor az ajtó kinyílik.
- Nem úszod meg ennyivel! Kit raboltál el? És minek? Miért? Mindent tudni akarunk! - mondja a szöszi.
- Esküszöm, elmondom azokat, amiket tudnotok kell, de kérlek, hagy aludjak, egész éjszaka dolgoztam! - ásítani sincs kedvem, se erőm. Ennyire sose voltam lemerülve fizikailag.
- Igaza van, fiúk hisz nézetek rá, úgy néz ki, mint egy hulla! - mondja Liam sóhajtva.
- Hé, azért ha felkelek, el tudlak verni! - mondom fejemre húzva a takarót, és szemeimet összeszorítom. Valamit még motyognak, de a hangok megszűnnek, ahogy körülöttem minden, és magával ragad álomország.


Szemeimet megrebegtetve nyitom ki, és mosolyodom el. Olyan jól aludtam, mint egy óvodás, vagy annál is jobban. Felülök, és először csak szétnézek a szobába. Még semmit nem dolgozott fel az agyam, így csak felkelek és felkapva egy pólót lesétálok. Hangokat hallok a pincéből, de nem megyek le, mivel a fiúk sehol sincsenek, így gondolom, ők dolgoznak ott lent. A hűtőből kiveszek egy energiaitalt és leülök az egyik bárszékre, kibontva szürcsölök, mire megjelenik az egyik fiú.
- Jó reggelt, Csipkerózsika! - köszön a szöszi vigyorogva. - Hogy aludtál? - kérdezi, mire elmosolyodom.
- Nagyon jól! - mondom újabbat kortyolva.
- Louis keresett, de most lent van velünk, mindjárt felzavarom! - mondja, mire biccentek. - Ugye, nem vagy beszívva? - kérdezi furcsán.
- Miért lennék, Szöszi? - kérdezem elmosolyodva.
- Mert olyan kábán meredsz mindenhova, mintha elvesztetted volna az emlékezeted! - morogja, majd megnézi a szemem.
- Jól vagyok, csak feldolgozom az éjszakai információkat! - mondom nevetve.
- Meséld csak el, hogy mi volt! - mondja Niall izgatottan. - Evelint raboltad el, Lou lelépett, aztán? Miket mondott arról a ribancról? - kérdezi, mire felnevetek.
- Oh, Niall! Ezek az infók túl fontosak nekem, hogy megosszam bárkivel! - mondom vigyorogva.
- És ha elveszted az eszméletedet? - kérdezi féloldalas mosollyal.
- A többi lehet, elveszne, de egyre biztos emlékeznék! Szóval hagyd csak rám! - mondom nevetve.
- Hát, oké! Küldöm Louist! - mondja, majd biccentve ott hagy. Pár másodperc múlva a gépek újra belekezdenek, de egy sisakos Lou jön fel és indul meg felém, miközben leveszi a fejvédőt. Egyenesen elém áll, aztán a tarkómnál fogva megcsókol. Nem hagyom ki ezt a lehetőséget, így hajába túrva csókolom vissza. Nyelvünk szikraként találkozik, és kezdenek el fogócskázni, majd levegőhiányában elválunk.
- Helló! - mosolyodik el.
- Szia! - halvány mosolyt varázsolok arcomra.
- Szóval... Beveszlek a maffiába, komoly küzdelemre készülj fel, kicsit terpeszkedni fogunk! - mondja a hűtőből kikapva egy energiaitalt.
- Azaz? - kérdezem, mire vigyorogva a szemembe néz, és kortyol a dobozból.
- Megtámadjuk Walest! Embereimmel már készülünk. Ha sikerül legyőznünk... - közelebb hajol és fülembe suttog - Hazza megkapja szülinapi ajándékként! - mondja vigyorogva és ismét szemembe néz.
- Ez szuper! Majd szétnézek ott, és veszek neki egy bunkert! Hallottam Nialltől, hogy van egy csomó szex játéka! - mondom vigyorogva.
- Oh, akkor benne vagy? - kérdezi elmosolyodva.
- Persze! És az esküvő, hogy halad? - kérdezem, mire szem forgatva leül mellém.
- Ráhagytam az egészet, Siára. Megmondtam neki, hogy csináljon azt, amit akar, nekem kötelességem van, mire felhozta a babát, én meg mondtam neki, hogy ha megszületik, mellettük leszek! Majd leléptem, és jöttem hozzád, hogy benne leszel - e. Mondd, csak melyik a kedvenc fegyvered? - kérdezi, mire elvigyorodom,
- Először is, mikor lesz ez az egész? Mikor akarjátok megtámadni? - kérdezem, mire elmosolyodik.
- Júliusban!
- Oh, az remek! Akkor számíthatsz a testvéremre is! Apától kérek pár fegyvert, szóval Amerikától kapsz segítséget! - mondom, mire megcsóválja a fejét.
- Nem kell olyan segítség!
- Ne balfaszoskodj már! Brúnó most tér vissza egy kiképzésről, jól jön a segítség. Én nem ismerem Walest, szóval majd valamelyik nap elmegyek és körbejárom! - mondom, mire szem forgatva elmosolyodik.
- Ja, és a lányok kérdezgetik, mikor viszed el őket vásárolni! - áll fel és kidobja a kukába a dobozt.
- Mondd meg nekik, hogy holnap után, ja és azt is, hogy Walesbe megyünk! - mondom kezeimet összedörzsölve.
- Összekötöd a kellemeset a hasznossal? - kérdezi derekamra téve a kezét.
- Lehet, hogy veszek néhány fehérneműt is, tudod a biztonság kedvéért, hogy ne nagyon tűnjek ki! - mondom a tarkója köré kulcsolva a kezem. Elvigyorodik, majd megcsókol. Keze leszalad a fenekemre, majd belemarkol és cuppanóssal elválik.
- Mennem kell dolgozni, Hercegnőm! Összedobhatnál addig valami kaját! - mondja kaján vigyorral az arcán, majd hátat fordítva lelép. Meglepetten nézek utána, majd mikor eltűnik, felnevetek. Mi történt vele? És honnan jött neki ez az egész „Támadjuk meg, Waleset!” dolog? Megrázom a fejem, majd ahogy megkért előpakoltam pár hozzávalót és neki kezdtem a spagettinek.


- Becca nincs valami harapnivaló? - jelenik meg a szöszi, majd a többiek.
- Egyetek, és sipirc aludni! - mondom neki dőlve a pultnak.
- Mint egy anyuka! - morogja Hazza, majd elvesz egy tányért és szed spagettit.
- Uh, kaja! Nincs valami nagyobb tányér? - kérdezi Niall kisfiús mosollyal. Kuncogva megfordulok és nyújtózkodva leveszem a legmélyebb tányért. A kezébe nyomom, ő pedig izgatottan szedi tele, majd a többiek után én is szedek és leülök melléjük. Enni kezdünk, majd a négy srácból egyszerre tör fel egy nyögés. Felkuncogok, majd tovább folytatom az evést.
- Nem mondtam, még ilyet soha egyetlenegy lánynak sem, aki nem az anyám, vagy nem a nagymamám, de Rebecca ez valami kurva finom! - mondja Liam.
- Köszönöm! Lou, te maradsz vagy... ? - kérdezem, mire elmosolyodik.
- Ha nem gond, maradok! - majd tovább eszik.
- Csak aztán halkan, Anyuci! - mondja Niall elmosva a tányérját, majd puszit nyom arcomra és felsiet. Ezt megismétli Liam és Harry is, míg ketten maradunk.
- Szóval.. - kezd bele Lou. - Kurva jó anyuka lennél! - néz a szemembe.
- Persze, Lou! És ezt miből ítélted meg? - mondom felnevetve.
- Niall, Liam és Harry. Három kamasz srác! Nálad laknak, kurva jól főzöl! - mondja, mire felnevetek.
- Lou, ők már felnőttek.
- Akik a farkukkal gondolkoznak! - morogja.
- Jójó, na! Hogy haladtok amúgy? - kérdezem, mire mosolyt villant felém.
- Az elválasztó fal kész, szóval holnap folytatjuk tovább. És mit akarsz abból a két szobából? - mosolyodik el kajánul.
- Egyik edzőterem, a másik meg táncterem, rúddal. Már tényleg hiányzik, Amerikába se tudtam. És mikor beléptünk a sztriptíz bárba, ott tartottam, hogy ledobom a ruháim és táncolni fogok. - mondom sóhajtva. Ujjai közé veszi ajkait, majd elhúzza és elengedi, így alsó ajka visszapattan. Végig nyalok alsó ajkamon, majd beleharapok.
- A rudat bíz rám, beszerzek neked egyet! Most viszont ha megbocsátasz! - mondja, majd előveszi a telefonját. Sóhajtva én is így teszek, és felhívom Lottiet.
- Hali, Rebecca! - köszön ásítva.
- Bocsi, hogy felébresztettelek, csak szólni akartam, hogy szólj a másik három lánynak is, hogy holnap után, irány Wales. - mondom elmosolyodva.
- Ez most komoly? Holnap után? - kérdezi izgatottan.
- Persze! És szólj anyukádnak is, de úgy is fogok vele beszélni! - mondom nevetve.
- Köszönöm! Köszönöm! Köszönöm! Egyik barátnőm szerint, olyan srácok vannak ott, hogy rögtön orgazmus tör rád! - mondja mélyről jövő sóhajjal.
- Nana! - mondom, majd mindketten felnevetünk, majd elbúcsúzunk és leteszem. Lou áll az ajtófélfánál és vigyorogva néz rám.
- Engedélyt kértél anyucitól? - kérdezem gúnnyal a hangomba.
- Nem kell az engedélye semmihez, úgy tudom, hogy én vagyok a maffiózó! Nézünk TV - t? - kérdezi mosolyogva, mire biccentek. Leülünk a kanapéra, bekapcsolja a TV - t, de bárcsak ne tette volna.
- Ne, Jézusom! Mi a szar! Vidd innen! - mondom gyorsan átkapcsolva - balszerencsémre, egy pornóra -, mire Lou felkuncog.
- Nem szereted az Alkonyatot? - kérdezi csibész mosollyal.
- Hogy baszhatták el ennyire a vámpírokat, én nem tudom! Kiborító, hogy az a sok hülye picsa kamasz csitri, meg képes magukat megujjazni rájuk! Egyszerűen undorító, azok is meg a rendezők is! - mondom, majd mindketten a képernyőre meredünk.
- Ez jobb? - kérdezi, mikor a csaj felnyög egy kurva nagyot.
- Hát, akkor nézünk... - mondom a távirányító után nyúlva, de ő megfogja a kezem. Kék szemeibe nézek, megnyalja az ajkát, majd elmosolyodik.
- Nem így értettem! Akarlak, Rebecca Colt! Most rögtön! - mondja, mire féloldalas mosollyal ülök ölébe és tarkójára vezetem a kezem, míg kezei a fenekemre vándorolnak, és mikor bele markol, megcsókolom ajkait. Belenyög csókunkba, mikor fenekemet kicsit megmozgatom, és megérzem dudorodó péniszét.
- Kurva halknak kell lennünk! - jelenti ki, mire nyakára nyomok egy puszit.
- Vigyél fel! Menj a  folyosó végére, ott van egy szoba, lökd be az ajtót, fordítsd el a zárat, és olyan hangosak lehetünk, amilyenek csak akarunk! - mondom puszikkal behintve nyakát.
- Hangszigetelt? - kérdezi meglepetten fülembe suttogva.
- Annyira, mint ahogy ma éjszaka a tiéd leszek! - nézek a szemébe.
- Enyém vagy? - kérdezi pajkos mosollyal az arcán.
- Biz'ám, Tomlinson! - mondom vigyorogva.
- Te, pedig az enyém, Hercegnőm! - majd erősebbet markol fenekembe és ajkait ismét enyémre tapasztja. Megindul az emeltre, azt teszi, amit mondtam neki, majd lelök az ágyra. Leveszi a pólóját, és felém mászva ismét megcsókol, míg kezei szétszakítják a pólóm. 

4 megjegyzés: