2015. december 11., péntek

41. Back In Time

Oh bébi, az én kis egyetlenem
Te vagy az én mindenem

- Gondolom, neked kell elterelni a figyelmemet… - itt kíváncsian néz rám, mire elvigyorodom.
- 5 - ig, BooBear! - mondom.
- Akkor mehetünk a tengerpartra is! Úgy se ismeri rajtunk kívül senki azt a helyet. - mondja mosolyogva. 
- Mehetünk, de kérlek, ugorjunk be egy Starbucksba, mert félő elalszom! - mondom nevetve.
- Rám is rám férne! – felpattan, és a kezét nyújtja felém. Megfogom és vigyorogva, ivólével a kezembe indulunk meg a kocsihoz. Kinyitja nekem az ajtót, behuppanok és átkocogva a vezetőülésre rögtön be is indítja, és az első Starbucksnál megállva be is rohan. Kihozz két poharat, majd elindul a tengerparthoz. Előttünk szinte kihalt a pálya így hamarabb ott vagyunk, mint anno. Kipattanva újra odaállok, Lou pedig ismét mögém lép és a két kezét összekulcsolva a hasamnál, fejét vállamon támasztja meg. 
- Még mindig gyönyörű! - mondom elbambulva. A nap már feljebb jött, de a tenger nem változott. Ahogy a nap megcsillan rajta, és ahogy mozognak a hullámai, olyan lágyak, mégis ütemesek.
- Ússzunk egy kicsit? - kérdezi a fülembe suttogva.
- Szeretnék! - mondom vigyorogva. Lou elenged én pedig levéve a ruhám hamar fehérneműben maradok.
- Légy meztelen! Ne tudják meg, hogy nem Londonba voltunk! - mondja rám kacsintva és lehúzza a bokszerét. Hosszát látva beleharapok ajkamba, de biccentve leveszem magamról a melltartót és a tangát is.
- Mehetünk? – kérdezem vigyorogva, rápillantva. Szájtátva biccent, mire közelebb megyek és becsukom a száját. - Ez maradjon így! - majd rohanni kezdek be a vízbe. Egy kicsit lemerülök a víz alá, Lou pedig azonnal követ és megfogja a csípőm.
- Fasz! - mondom hátradobva a hajam és ránézve felnevetek.
- Ha én fasz vagyok, te pedig köcsög! - mondja kinyújtva a nyelvét.
- Hé! Én miért lennék köcsög!?! Te mondtad, hogy legyünk meztelenek! - mondom újra lemerülve és feljőve.
- Akkor legközelebb átgondolom, mit kérek tőled, mert ez így nem állapot! Téged meg sem hatot a testem! - mondja durcásan.
- De hogy nem, sőt még mindig hatással van rám! - nevetek fel és érzem, cseppet el is pirulok. 
- Ugyan már! - legyint, mire vizet pöckölök rá. - Most komolyan? - kérdezi meglepetten, de visszaadja sokkal több mértékben.
- Még mindig fasz vagy! - mondom kinyújtva a nyelvem, majd elkezdek úszni.
- Na meg a nagy... -  hallom, ezután pedig csobban a víz és utánam ered. Nevetve rohanok ki a vízből, mikor már elfáradtam és dőlök le a homokba. Ő is ez teszi és ledől mellém.
- Istenem, ez mennyire hiányzott már! Messze a gondoktól! - mondja felülve és beletúr a hajába.
- Ne is mondd! Liam, mint egy igazi apuka és csak két napja vagyok vele, de szinte semmit nem enged, ami nekem jól esne! - mondom durcizva.
- Mint például? - kérdezi mosolyogva.
- Nem engedi, hogy bármiféle alkohol tartalmút igyak, minden lépésemet követi, és ami a legborzasztóbb, nem maradhatok fent este 11 - ig! – mondom, lebiggyesztet ajkakkal, belőle pedig kiszakad a röhögő görcs. - Rendben! Értem én, nevess ki! Majd megmérgezlek én is, és rád küldöm Liamet! - mondom, mire rám néz és utána támad. Ja, és nem az ajkával neem… az ujjaival. És nem, nem ott, a hasamat csikizi!
- Louis Tomlinson... Eléééhg! - mondom nevetve.
- Micsoda? Nem elég? - kérdezi vigyorogva és tovább folytatja.
- Eléééhg! Elééhg! - mondom visítva. Bele nézz szemeimbe, ujjai lelassítanak, majd megállnak és megtámaszkodnak a homokban. Ajkaimra pillant, majd ismét a szemembe néz, de szem forgatva túrok hajába és közelebb húzva megcsókolom. Elmosolyodik és nyelvünk, mint két kergetőző fiatal játszani kezdenek. Lihegéssel válunk el, majd átfordul és háttal eldől a homokba.
- Ha nem állok le, nem tudom visszafogni magam! - jelenti ki.
- Istenem! Utálom az apádat! - mondom felnyögve, mire felnevet.
- Öltözünk és menjünk vissza! Szerintem pont 5 - re ott leszünk! - feláll és elindul, de én inkább csak felülök és a fenekén lelegeltettem a szemem. Hmm, szexi... Hátrafordul, mire pirulva felpattanok.
- Te az előbb megbámultál? - kérdezi vigyorogva.
- Ki ne tenné? Hisz helyes vagy, Életem! - mondom puszit nyomva ajkaira, majd felveszem a melltartóm és a tangám. A nadrágot és a pólót is felveszem, majd Loura nézek.
- Ki kukkol kit? - kérdezem, mert még mindig egy szál bokszerben áll ott. Szem forgatva felkapja a pólóját, majd a nadrágot is felveszi. Beül, én pedig rögtön átülök az ölébe.
- Felidézzük az első randit? - kérdezi vigyorogva.
- Ez annál sok jobb! Ezt úgy csináljuk, hogy senki nem tudhat róla… - mondom, és tarkójánál fogva megcsókolom.
- A fiúk sem? – kérdezi, mikor elválunk.
- Ők a tiltó szülők, BooBear! - nevetek fel és még egyszer megcsókolom.
- Oho, ismét kamaszok vagyunk! - mondja, mire szem forgatva a szemébe nézek.
- Pofa be, Tomlinson! Úgy nincs benne semmi izgalom! - mondom csípőmet kicsit megmozgatva.
- Istenem! - nyög fel,
- Kuss! - mondom nevetve és újra megcsókolom. Kezeivel belemarkol a fenekembe, én pedig beleharapok a nyelvébe
- Helló! - mondja ellökve magától. - Ez fájt!
- Hupsz! - mondom, majd újra megcsókolom. Ismét lihegve válunk el, de most visszapattanok a helyemre. - Kezdesz dudorodni, Kincsem! - mondom rá kacsintva.
- Tényleg, Becca? - mondja gúnnyal a hangjába, majd bezárva az ajtókat elindulunk. Lou egy kicsit (nagyon) elszámolta magát, mert mire visszaértünk csak ebédidő volt, így beugrottunk egy McDonald’s driveba. Majd egy házhoz mentünk. Elhagyatottnak tűnt, és mikor Lou felé fordultam kíváncsian, ő csak felsóhajtott.
- Ez az én agglegénylakásom volt, míg meg nem ismertem az a ribancot! - mondja nevetve.
- Akkor nem basztatok még itt? - kérdezem vigyorogva.
- Nem, de ha te akarsz... - mondja kaján vigyorral.
- Nem, annál sokkal jobb ötletem támadt! Menjünk be! - mondom kettőt tapsolva. Felnevet, majd bemegyünk a lakásba. Belépve szétnézek, és azt veszem észre, hogy kisebb falépcsők vezetnek a nappaliba, mellettünk folyósok, amit Lou rögtön magyarázni kezd.
- Nappali, ez az előszoba, ott régen a vendégszobák voltak, most már ott játékterem, pisztolyok, mi egyebek vannak ott... - köhinti el a dolgot, majd beljebb vezet. - Konyha, fent 7 szoba. Egy az enyém a másik 6 vendég. - mondja beletúrva a hajába.
- Értem! Akkor csinálj pattogatott kukoricát! Mozizni fogunk! - mondom vigyorogva. Biccent, majd a konyhába sétál. Én betérek a nappaliba - a cipőmet levéve - és bekapcsolom a TV-t. Hamar megtalálom, amit meg akartam nézni és még várom Lou addig felfedezem a nappalit. Halovány barna színek futnak végig csíkokban fel a plafonra, ahol áll mennyezet van. Közepén egy kisebb fajta csillár. Tökre látszik, hogy egyedül élt itt és az is, hogy már csak nagyon ritkán jár ide. A polcok porosak, a DVD - k és a játékok is. Hümmögve megyek tovább, majd egy kis noteszon akad meg a szem. Elvéve, kinyomom a kis gombot és kinyitom, megdöbbent, amit benne találok. 
- Meghoztam... Hé! – mondja, miután felfedezi mi van a kezembe.
- Perrie Edwards: Kap egy 7 - est, mert jó csöcse van! - mondom nevetve és már szaladok Lou elől. - Eleanor Calder: Kap egy 5 - öst, mert olyat tudd a nyelvével, hogy hűha! - folytatom röhögve és már a konyhapultnál állok. 
- Ha nem fejezed be, én komolyan mondom… - kiabálja, mire felkapom a fejem.
- Te jó isten! Én is benne vagyok?!? - látszik, hogy leesett neki, mert azonnal jött is utánam. Összezárom a noteszt és rohanok a szobák felé. Nem tudom, melyikbe megyek be, de neki dőlve gyorsan a kapcsoló után nyúlok. Amint meg van, hirtelen keresgélni kezdem a nevem, és meg is van az utolsó oldalon.
- Rebecca! Nem érdekel, hogy elolvasod, csak onnan gyere ki! - dörömböl, de nem érdekel, még mit mond. A nevem mellett egy végtelen volt és egy szívecske!  Ez, de aranyos! A hangot a fejemből azonnal kiűzöm, majd az utolsó nevet nézem.
- Anastasia Redrick: SOHA A BÜDÖS ÉLETBE NEM AKAROK VELE KEFÉLNI! - suttogom a szavakat, majd kitörik belőlem a nevetés.
- Rebecca, oltsd le a villanyt és kérlek gyere ki! - dörömböl, amivel visszaránt a valóságba és szétnézek. Azt a kurva! A szemem teáscsészényire nő, majd meg is dörzsölöm, hogy biztos legyek benne. 
- Rebecca? - kérdezi, de nem válaszolok. - A kurva életbe! - mondja, mire elfordítva a zárat kinyitom.
- Ez most ugye valami vicc, Lou? - kérdezem döbbenten.
- Hát.. - túr bele a hajába. - Nem? 
- Komolyan, ha tudom, hogy neked milyen játékszereid vannak, rég hozzád mentem volna! - mondom még mindig kábán.
- Mi van? - kérdezi sokkoltan.
- Ne szerénykedj, tudod, hogy szeretem a durva szexet! De Lou ez valami kurva jó! - mondom és szó szoros értelmében berángatom a srácot.
- Most komolyan tetszik? - kérdezi, én pedig, mint valami kamasz fiú úgy nézem meg a tárgyakat.
- Anál - dugó, golyók, gyöngyök.. - mondom, majd a szemébe nézek. 
- Hol voltál te eddig? - kérdezi kínosan felnevetve.
- Ha összejöttünk tudod, milyen büntetéseket tudsz nekem ezekkel lecsapni! - mondom felnyögve az ostor láttán.
- Miért kéne, megbüntesselek? - kérdezi meglepetten.
- Oh, majd megtudod, bébi! Na, de.. - majd mellé lépve megmutatom az utolsó oldalt. - Ez komoly? - kérdezem felnézve rá.
- Most tagadjam le? - kérdezi hajába túrva.
- Annyira szeretlek, BooBear! - mondom ajkaira puszit nyomva. – Na, gyere! Menjünk filmezni! - és leoltva a lámpát elindulok vissza miközben a noteszt túrom.
- Nem tennéd le? - kérdezi kínosan.
- Miért? Csak tudni akarom kivel dugtál előttem, Kincsem! - kacsintok rá.
- Nem számít! - majd kiveszi a kezemből. - Egy lánnyal akarok dugni, de vele nem lehet, szóval.. - visszarakja a helyére, majd leül mellém. Tapsol kettőt és leoltódik a villany, függönyök behúzódnak.
- Basszus! Hol voltál eddig az életemből? - kérdezem a szemébe nézve.
- Én is ugyanezt kérdezem, Hercegnőm! - mondja sóhajtva, majd megcsókol. Elkezdődik a film, mire Lou felnyög mellettem. - Tényleg?
- Hakuna Matata, ez egy gyönyörű szó! Csak annyit jelent szép az élet itt lent! - mondom bekapva pár kukoricát. Megszólalna, de az övébe is tömök, így mindketten némán maradunk és végig nézzük az Oroszlánkirály első két részét. Majd kicsit álmosan, de felállunk és elindulunk hozzánk gyalog, egymás mellett, nem fogjuk meg egymás kezét, túl feltűnő lenne.
- Készen állsz, Tomlinson? - kérdezem mosolyogva.
- Köszönöm a csodálatos szülinapot, Hercegnőm! - mondja mosolyogva és puszit nyomva arcomra, benyit. Suttogok egy szót, majd megyek utána és felkapcsolva a lámpát mindenki ordibálni kezd.
- BOLDOG SZÜLINAPOT, LOUIS!

Sziasztok, Bogyók. Szóval, hogy tetszett a mai rész? Számíthatok rám egy másikra is ma, ugyanis mivel 1, péntek van. 2, kárpótlásul azoknak, akiknek holnap be kell menni suliba (mint én) Még később jelentkezem! Addig is puszi, ölelés! ♥♥♥

2 megjegyzés:

  1. két rész egy nap??? IMÁÁÁÁÁDLAK :DDDDD
    ehh,, miért nincs egy kis visszaemlékezős rész Louis és Perrie keféléséről XD ( bocsi, de imádom Perriet és imáádok róla olvasni pláne akkor ha valamelyik 1D-s fiúval hozzák össze )

    VálaszTörlés