2015. december 8., kedd

38. THE SECOND (18+)

Talán azt, hogy kis szajha gyilkos királynő vagyok

Végig simítok sártól ragacsos haján, míg ő az oldalamon köröz ujjaival fel - le. A szánk összetapadva kényezteti még mindig egymást, és néha veszünk egy gyorsabb levegővételt. Kezeim hajából eltávolodnak és végig futtatva ujjaim felső testén, hímvesszőjén akadnak meg. Nyakamat veszi uralom alá ajkaival és szívni, harapdálni kezdi az eddig érintetlen bőrt. Ujjaimmal körbe fogom péniszét és fel-le húzogatom ujjaimat. Felnyög a nyakamba, majd kezeivel mellemet markolászva csókol meg ismét. Szeret csókolózni és ezzel én sem vagyok másképp. Ujjaimat elveszi farkától, ujjaim pedig fürgén visszacsússzanak a tarkójára és közelebb húzva mélyítem el csókunkat. Ő is közelebb húzza testünket egymáshoz így nemi szerveink is találkozunk. Végig simít hajamon, majd feljebb emel, én pedig lábaimat rögtön derekára csúsztatom. Egymás szemébe nézve vigyorodunk el, majd a falhoz tol, amitől hátam kap egy kis hideget, de Liam hamar elfeledteti velem, ahogy fülemhez hajolva hosszát izgatja a vaginámnál. 
- Nem fogok gyengéd lenni, cicus! - néz mélyen a szemembe, mire elvigyorodom.
- Senki nem mondta, hogy fogd vissza magad, Payne! - mondom megnyalva alsó ajkam. Megcsókol és teljes hosszát belém tolja, amitől sikoly marad bennem. Azonnal mozgásba lendül - és áldom az Istent, hogy már lefeküdtem Harryvel -, mert a hirtelen nagy méret, ami bennem van kicsit fura, de élvezhető.
- Szűk vagy! Istenem, de szűk vagy! - lihegi a fülembe, mire felnevetek, és a nyakára térek át. Döfköd erősen, miközben fülembe liheg izgató, obszcén szavakat. Én a nyakát már szinte eresre szívom, miközben hátát karmolászom. Nyögések szakadnak fel belőlem, egyre többször és egyre mélyebbek, ami miatt Liam jobban belehúz. Férfias hörgések, nyögések törnek belőle is elő. A hasam újra érzi, hogy mindjárt átveszi az a kurva jó érzés az egész testemet irányítását, mire Liam szemébe nézek. Ő is érzi, hogy nála se sok van már, így egy utolsó száj puszira összeforr még ajkunk, de kezeivel belemarkol fenekembe, még én hátába mélyebben nyomom bele a körmeim, mivel utolér az orgazmus különleges érzése. Az egész testem remeg, ha Liam nem tartana összeesnék.  Állatias hörgés szakad fel belőle, de magamba érzem, hogy elérte őt is a csúcs. Lihegésük szabálytalan, párat lök még, majd kihúzva magát segít lábra ereszkedni. Nem szólalunk meg, csak megmossuk egymást, majd törölközőt csavarva magunk köré bevonulunk a szobákba. Én a vendégbe, ő pedig a sajátjába. Kikapok egy maci nadrágot, és egy atlétát. Felveszem a mamuszom, majd visszamegyek a fürdőbe. Hajamat gyorsan megszárítom, majd kifésülve összefogom lófarokba, majd átmegyek Liam szobájába.
- Nem használtunk óvszert! - morogja fejét fogva az ágyon kidőlve.
- Megnyugodhatsz! - dőlök le mellé. - Szedem a gyógyszert! - mondom nevetve. 
- De akkor is! Ha kiderül, hogy... - kezd bele felém fordulva, én pedig csókot nyomok ajkaira.
- Kuss, Payne! Ha lesz babám, örülni fogok neki, és ha te leszel az apa, akkor mi van? - kérdezem furán.
- De te Louba vagy szerelmes! - jelenti ki összehúzott szemöldökkel.
- Első sorban, ő is gyereket vár! Másodszor Louval olyan dolgokat teszek, amit nem érdemel meg szóval szerintem én csak egy büdös ribanc leszek a szemébe, ha ez mind kiderül... - mondom sóhajtva, majd a szemébe nézek. - Ki fog Liam, higgy nekem! - mondom nevetve.
- És téged ez nem zavar? - kérdezi furán.
- Figyelj, az én lelki világomat senki nem vette figyelembe, kiskoromba sem, szóval szerintem azt baszhatjuk, de amit Lou csinált, hát arról ő tehet. A gyerek az a ribanc ötlete volt szerintem, hogy biztos magához láncolhassa Louist, és ez sikerült neki, mert Lou él - hal a gyerekért. - mondom mosolyogva.
- Hogy érted azt, hogy baszhatjuk a lelki világodat, Becca? Itt vagyunk négyen, a családodat is... - kezd bele, de megcsóválom a fejem. 
- Azt már rég baszhatjuk, mikor még nem ismertük egymást. Tudod mikor még kamasz lány voltam, a nagybátyámmal kúrtam, meg öltem! - mondom csettintve a nyelvemmel. - És őszintén Liam, valaki megkérdezte közületek, hogy engem, hogy érint ez az egész szarság? - kérdezem felnevetve.
- Nem... - mondja, majd fürkészően néz rám. - Mondd el!
- Hogyne, Liam! - nevetek fel és fel is ülök, de ő visszaránt.
- Rebecca! Ne akarj egy újabb menetet! Mondd el! - mondja, mire elvigyorodom és ő is ezt teszi. - Kérlek! - mondja sóhajtva.
- Szarul.. A világ legszarabb dolga, hogy az, akit te szeretsz, már menyasszonya van, és még gyereke is lesz, meg majd az esküvőn is ott kell lennem, mit valami díszpinty, az őrületbe kerget! Mégis ott a remény! Mindennap úgy fekszek le, hogy sikerülni fog, hogy enyém lesz Lou. - mondom sóhajtva.
- Ebben biztos vagyok, Rebecca! Hisz te Rebecca Colt vagy, téged nem lehet utálni! - mondja belecsípve az arcomba.
- Oh, de hogy nem! - mondom nevetve. - Köszönöm! - mondom a szemébe nézve, mire elmosolyodik és magához húz. Egy ideig vagyunk így, majd összecsapom a tenyerem.
- Most pedig! Remélem nem voltatok annyira hülyék, hogy a vodkás üveggel bármit is csináltatok és a megmaradt vodka is meg van még! - nézek rá kíváncsian, mire szem forgatva felpattan.
- Tudtam, hogy nem hagyod annyiban ezt a egészet! - mondja, majd kinyitja az egyik fiókot, amiben csinos kis tasakban ott lapul a félig megivott vodka.
- Remek! Nagyon is remek! Most pedig elmegyünk a bunkerbe! - mondom kettőt tapsikolva.
- A - a! - jelenti ki, mire lebiggyesztem ajkaim. - Alszunk! 25. - én azt csinálsz ezzel, amit akarsz, de pihenésre van szükséged! Nem igaz, hogy nem vagy fáradt amúgy! - morogja és visszateszi.
- Nem vagyok! - mondom kislányos mosollyal.
- 2 napig kómában voltál, előbb basztunk előtte fociztunk - ha azt lehet annak nevezni - és te nem vagy fáradt?!? – kérdezi, vagy inkább számon kéri összevont szemöldökkel.
- Nem, nem vagyok! Ki akarom, deríteni ki akart engem holtan látni, elrabolni és kínozva kinyírni! - mondom gonosz mosoly társaságában.
- Mintha egy pszichopata csillogását láttam volna a szemedbe! - mondja meglepetten, majd felsóhajt. - Rebecca, kérlek! Nem, azért mondom, mert fáradt vagyok, sőt szívesen gyűrném veled a lepedőt, de nem lehet. Bassza meg, hisz két napja megmérgeztek a jó ég áldjon meg! - mondja kínosan felnevetve.
- Rendben! – morgom, és kamasz módjára leülök az ágyra.
- Naa! Tudod, hogy szeretlek! - mondja a nyakamat puszilva.
- Liam... - morgom, majd felnevetek. – Nem! Azt mondtad pihennem kell! - mondom a szemébe nézve.
- Oh, te pihenni fogsz, Angyalom! - mondja gonosz vigyorral és végig nyal ajkain.
- Tuti szex éhes vagy! - nevetek fel, mire elvigyorodik.
- Szerinted miért mondta Lou, hogy vigyázz velem? - kerekedik felém és a szemembe néz. Felsóhajtok, majd a szemébe nézek.
- Meséld el nekem, mit akarsz velem csinálni! - mondom vigyorogva.
- Kikötözni, cicus és olyan szárazra nyalni, hogy utána egy évig senki ne tudjon téged használatba venni! - morogja a szemembe nézve.
- Szóval kíváncsi vagy milyen ízű vagyok itt! - mondom és ujjaimat lefuttatom az ágyékomhoz.
- De még mennyire, hogy kíváncsi vagyok! - arcára kaján vigyor telepszik, mire felnevetek.
- Nincs kikötözés! És nem nyalhatsz szárazra! - kicsit csökken a vigyora, mire csókot lehellek ajkaira. Lehúzza rólam a nadrágot, és kicsit meglepetten néz fel rám.
- Mi van? Tudtam, hogy még akarsz velem valamit! - mondom vigyorogva.
- Imádom az ilyen lányokat! - mondja vigyorogva, majd lejjebb mászva, két csípőmet megragadva nyelvét már használatba is indítja. Eleinte csak száj rágva nézem a plafont, majd egy hangosabb sikoly hagyja el ajkaimat. Felemelem a fejem, és Liam is így tette.
- Mi a jó istent csinálsz ott lent? - kérdezem lihegve, de ő csak rám kacsint és tovább folytatja, amit elkezdett. Újabb sikoly szakad fel belőlem, ezután pedig 10 másodperces kéjes lihegések. Mi a szar? Fut végig az agyamon, nem tudom, mit csinál, de kurva jó benne. Egy újabb lökés hullám után, már nem csak nyögök, de már a neve is kéjesen hagyja el ajkaimat. A lepedőt markolászom, szemem lehunyva, hátam ívbe feszülve vonaglik, majd hirtelen robbanok, mint egy vulkán. Liam úgy mozgatja a nyelvét, mint egy csoki imádó gyerek, aki a legfinomabb csoki pudingból egy centit sem akar kihagyni, az élvezetből. Az ereimben még mindig tombol az orgazmus úttó szele, majd Liam visszaadja rám a nadrágot és ledől mellém. Körbe nyalja ajkait, majd rám vigyorog.
- Pont, ahogy gondoltam... Nem csak szexi és izmos. Még finom is. - megcsókol és így én is megérzem a saját ízem.... Hát erre csak két kibaszott szó jut eszembe... NO COMMENT!

4 megjegyzés:

  1. ÚRISTEN!ÚRISTEN! Rohadt jó lett!Most már csak Niall van hátra..!:)) Wáá..kövi részt!❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent a maga idejében! :) Holnap sietek vele :D ♥

      Törlés
  2. akorok egy Liam bébiiiiiiiit :3 kéééérlek...ha már egyszer Louisnak lesz,,,,akkor legyen már Liamnek is XDDD

    VálaszTörlés