2015. december 3., csütörtök

33. And I do not bother me... (16+)

Az utálat beterjed, a sötét szívembe,
Az idő semmit sem gyógyít, sosem fogom megbocsájtani


Még mindig döbbenten álltam ott, majd sóhajtva lenéztem az öregre. Ha ez az idősebb Styles, akkor miért támadott a fiára? Mindegy, nincs időm gondolkozni. Keresgélni kezdek, és hamar találok egy erős kötelet. Rákötözöm erősen, majd gyors matatás után kiszedem a pengéit a lábánál, a karjánál és a nadrág övénél. Beragasztom a száját, majd elcipelem egészen az ajtóig. Gyors léptekkel közelítem meg a kocsimat, majd gyorsan beparkolok a ház elé. Kinyitom a csomagtartót, és beledobom a vénembert. Rácsapva előre megyek és beülök, majd a fülemhez szorítva a telefont felhívom Harryt.
- Kérhetek segítséget valakitől? - kérdezem sóhajtva.
- A szöszi! Egyedül ő tud mindent rólam! - mondja őszintén.
- Lou és Liam? - kérdezem furcsán.
- Ők pedig egymásról tudnak mindent! - mondja sóhajtva.
- Mindegy, Harry! Itt vagyok most már! Rám is számíthat mindegyikőtök! - mosolyodom el.
- Köszönöm, Becca! Szeretlek, tudod mit haver! - nevet fel kínosan.
- Én is szeretlek, Hazza! –  kinyomva írok egy sms - t Niallnek, hogy hova menjen. Mikor oda értem ő már támaszkodott a saját Range Roverének.
- Minek kellett idejönnöm? - kérdezi mosolyogva.
- Harryt meglőtték. - sóhajtok fel. - De már beküldtem a kórházba. Neked pedig nekem kell segítened. Sikerült elkapnom azt a seggfejt, csak van egy kis gond… - mondom elhúzva a szám.
- Ki az? - kérdezi, mire megfogva a kezét magammal rángatom és kinyitom a fedelét, a férfi pedig még mindig eszméletlenül fekszik ott.
- Harry apja... - mondja és lecsapja a csomagtartót. - Mi a faszért van itt megint? - kezd el bosszankodni.
- Megint? Jó elég! Segíts be vinni, utána elmesélsz mindent! Meg kell várnunk Harryt, addig benyugtatózom. - felemelem a fedelét, mire felkapja a hátára, majd rögtön előre rohanok a bunkerhez. Kinyitom, és felkapcsolva utat engedek neki. - Ne ijedj meg! - mondom kinyitva a kínzó kamra ajtaját. Felkapcsolom a villanyt, Niall pedig azonnal leteszi a székbe Harry apját, majd szétnéz. Én addig gyorsan lebilincselem a kezét, és lábát. Szájáról letépem a szalagot és a testéről is leveszem a kötelet.
- Így olyan mintha egy átlagos emberrabláson lennénk! - kuncog fel Niall. - De Rebecca... Hol vagyunk most? - szemeibe nézek, majd elvigyorodom.
- Niall Horan, hadd köszöntselek a saját kis bunkerembe, ezen belül a kínzó kamrámba. - mondom vigyorogva.
- Ezek a cuccok! - mutat jobb oldalara. - Kurvára félelmetesek. - mondja rám nézve.
- Pedig azt csak a kirakat. Ott, és mögötte sokkal jobbak vannak! - mondom kettőt tapsikolva, mintha a barbi baba gyűjteményemet mutogatnám.
- Beteg vagy! - vigyorodik el. - De most már engem is beveszel, igaz? - vigyorodik el gonoszan.
- Szöszi, van egy olyan érzésem, mi leszünk a legjobb kínzók! - mondom össze öklözve vele.
- És Hazza.  – teszi hozzá. - Annak a srácnak olyan fantáziája van, és lassan szex játékszerekkel van tele a szobája. - kuncog fel.
- Majd szülinapjára kap egy bunkert tőlem! – vigyorodom el.
- Betegek vagytok! - mondja vigyorogva.
- Hol... Hol vagyok? - nyöszörög fel az öreg.
- Hogy hívják? - kérdezem a férfire nézve.
- Desmond! - mondja Niall undorodva.
- Hol vagyok? - megrebegteti szemét, majd az én tekintetemmel kezd el farkasszemet nézni. Most már azt is tudom honnan örökölte Styles azokat a zöld szemeket! Elvigyorodom, majd a kis asztalhoz lépkedve kinyitom az előttem lévő páncél ajtót. Kiveszem az aktatáska féleséget és végig futtatva ujjam azonnal megtalálom az altatót. Megfogom a tűt és felszíva visszafordulok a két férfihoz.
- Szóval… Nem tudom még, hogy ki maga, de azt tudom, hogy meg kell várnom Harryt. Szóval további jó éjszakát. - és mielőtt megszólalhatott volna olyan mélyen aludt, mint előtte.
- Mesélj! - nézek a szöszire, majd visszatipegek és visszarakom a cuccokat a helyére.
- Az egész Harry kiskorában kezdődött. Ez a pedofil fasz molesztálta Hazzát és Gemmát is, a nővérét. Az anyukájával már külön éltek akkor, mert elváltak, de mégis Des kapta meg felügyeletet. Mindegy. Szóval egyik délután Harrynek elege volt, megunta és Desmond sörébe ló nyugtatót téve sikerült elszökniük. Se a rendőrség, se a bíróság nem tud semmiről. Gemma már 18 volt, így ő ment az anyához, de Harrynek el kellett szöknie, és itt jöttem én szóba. Gondolhatod, hogy rögtön segítettem neki és amint mi is betöltöttük a 18 - at külön költöztünk a szüleimtől. Se Gemmel, se az anyjával nem tartja Hazza a kapcsolatot, de meg is értem. Aztán kb. 3 éve újra felbukkant ez a fasz és kurva nagy mennyiségű drogot és pénzt kért Harrytől, aki természetesen nem adta meg neki. Volt olyan hülye, hogy elment a rendőrségre, hogy a fia mivel kereskedik, de baszhatta, mert amint kiderült kiről van szó, nekünk szóltak. Mindegy is a lényeg az, hogy másnap éjszaka a kórházból hívtak minket, hogy Harryt súlyos lábtöréssel, és bordatöréssel szállították kórházba. Mi hárman pedig hiába kerestük ezt a faszt, úgy eltűnt mintha a pokol nyelte volna el. - sóhajt fel Niall.
- Hallod, ha ezt hamarabb elmondod, mielőtt felkel, lehet meg is öltem volna. - mondom a szemébe nézve. - Hogy képesek a felnőttek molesztálni a kiskorúakat? Ez megrontásnak számít, sőt! Én az ilyeneket, úgy felakasztanám, de szép lassan, vagy nem is tudom.. - mondom ökölbe szorítva a kezem.
- Se Liam, se Louis és én sem szenvedtünk akkora károkat lelkileg, mint ti. És elhiheted, hogy nagyon szívesen elvenném tőletek a fájdalmat, de ha tehetném, sem akarnám. Mert azoktól letettek ilyenek… Igaziak, hűek, szeretni valóak! - csíp bele az arcomba.
- Jól van, Horan nyugi! - mondom felnevetve, majd a telefonomat emelem a fülem mellé.
- Szóval... Hova menjek? - kérdezi Harry.
- Niall elmegy érted! Adtam annak a fasznak egy kis altatót, szóval mire ideértek nem hiszem, hogy még felébred. De addig is... - itt elvigyorodom, majd Niallre kacsintok. - Melyik kórházban vagy?
- Niall tudja, hova kell jönni! - majd kinyomja.
- Azt mondta, tudod hova kell menni. - mondom, mire biccent, majd elindul.
- De mond csak... - visszafordul a lépcsőről és rám néz. - Mit kerestél te ott? - kérdezi meg furcsán.
- Írt egy sms-t, aztán mondta, hogy tűnjek el. - mondom vállat rántva. Menj már el, Szöszi! 
- Aham, értem! Na, mindjárt jövünk! - majd kimegy és becsapja az ajtót. Felsóhajtok, majd azonnal a gép elé ülök. Nem érdekel, hány óra gyors hívással hívom apám, aki igaz kicsit kómásan, de azonnal válaszol.
- Mit tudsz Desmond Stylesról? - kérdezem kezemmel gépelve be a nevét. Betörök pár rendszerbe, míg apám összeszedi a gondolatait, majd válaszol.
- Semmit, miért? - kérdezi vissza.
- És nagyapa? Nagyon fontos lenne! - mondom tovább keresgélve információért.
- Adj 10 percet, és beszélünk videokamerán. - majd kinyom. Addig én tovább keresek, és végül megtalálok pár - felesleges - infót róla. Elvált, 57 éves, engedéllyel van fegyvere, egy keveset ült. Lejjebb görgetnék, de ekkor hív apám. Felveszem, és a szemébe nézek.
- Na? - kérdezem meg.
- Ez egy beteg ember. Átküldök egy linket... - mondja, de mélyen néz bele a kamerába. - Nem hiszem, hogy meg kéne nézned! - mondja sóhajtva.
- Figyelj, apa én is küldjek linket, hogy én mit csináltam? - kérdezem idegesen és izgatottan.
- De ez más, *¡Dulce Le Hija! - sóhajt fel.
- Csak küld el... - morgom, majd ír és elküldi. Rákattintok. Egy videót mutat ki - többet is mellette -, de ez a videó egy kis idő után magától elindul. Már a blog címéért sem rajongok, de mikor meglátom és kb. 1 percig nézve, majd azonnal bezárom. Hogy tehet valaki ilyet a saját fiával?
- Mondtam. - szól apám aggódóan.
- Jól vagyok, csak legszívesebben megszúrnám és hagynám elvérezni azt a pedofil állatot! - morgom idegesen.
- Jól van, csak óvatosan! - mondja mosolyogva.
- Én és az óvatosság! Köszönöm! - puszit küldök, majd lenyomom. Elfordulok egy picit, velem szembe pedig Desmond kerül. Le kell hunynom a szemem, hogy ne menjek azonnal neki, de így csak rosszabb lesz. Épp felállnék, mikor nyílik az ajtó és Hazza hangját hallom meg. Jó időzítés…


- Szóval mit akarsz csinálni vele, Styles? - kérdezi Horan.
- Én tudnék egy pár ötletet! - mondom vigyorogva.
- Kösz, srácok tényleg, de nem ölhetem meg... - sóhajt fel.
- Mond csak, te tudsz arról, hogy felvette, hogy molesztált téged és a nővéred és feltette a netre, és még mindig működik az a honlap? - kérdezem a szemébe nézve.
- Hazudsz! - mondják egyszerre.
- Nem szokásom, fiúk! Rosszul vagyok, ha csak ránézek erre a faszkalapra, és hadd ne mondjam, milyen nagy önuralom kell, hogy ne szúrjam le... - mondom nehézkesen kifújva a levegőt.
- Látni akarom, mielőtt felébred! - motyogja Harry még mindig a szemembe nézve.
- Nézd vissza az előzményeket! - ezzel kimegy és hallom, ahogy kattog az egér.
- Nagyon... szörnyűek? - kérdezi Niall.
- Minden pedofil más, szöszi! Emellett Harry fiú, szóval vannak heréi és van pénisze is. Rosszabb, mint egy lánynak, de más értelmekben, a lánynak is lehetnek rosszabbak. Szóval Harrynek most vissza kell másznia a múltba, hogy ne tekintse úgy erre a faszra, mintha az apja lenne, és úgy végezze ki, mint ahogy egy rendes maffiózónak kell. - mondom kék íriszeibe nézve.
- Neked is.. - kezd bele, de nem meri befejezni.
- Niall, a nagybátyám még éheztetni is hajlandó volt, ha nem azt tettem, amire kért. Sőt levitt a pincébe. De nem kellemesek az élmények, és most nem is nagyon hoznám fel, így is tombol bennem az ideg.. - mondom, de ekkor Harry toppan be, szinte ördögi mosollyal.
- Becca, Niall... Úgy fogjuk kivégezni ezt a seggfejt, hogy az neki a legjobban fájjon. - mondja összedörzsölve a kezét, majd rám pillant. - Van pénisz gyűrűd? - kérdezi vigyorogva, mire összeszaladt szemöldökkel nézek rá.
- Oho... - mondom, majd a mellettem lévő falból lenyomva egy gombot kinyílik és pénisz gyűrűn kívül mást is tartalmaz a kis rész.
- Remek.. - mondja összecsapva a tenyerét.
- Biztos vagytok ebbe srácok? - kérdezi Niall.
- Elmehetsz, ha nem bírod! - mondom szemeibe nézve.
- Hülye vagy? - kérdezi vigyorogva. - Mindig benne vagyok egy ígéretes buliba. Csak egy kérdésem lenne, hogy lesz erekciója, ha még mindig alszik? - kérdezi és mind a hárman a faszra nézünk. Harry közelebb megy és felpofozza gyengéden.
- Mi...? Hol...? - kérdezi zavartan.
- Ébredj, Apa! - mondja vigyorogva Hazza.
- Fiam, ne higgy neki... - mondja Harry szemeibe nézve.
- Nem kell neki hinnem, ahhoz hogy tudjam... Június 13. Péntek a te szerencse napod! - kacsint rá, majd kiegyenesedve elvigyorodik és rám néz. - Felizgatod, vagy hozzak pornót? - kérdezi, mire nevetve leszállok az asztalról.
- Nagyon szívesen! - mondom.. - Tényleg kéne már az a rúd! - morgom, miközben megállok Harry mellett.
- Ez a lány akar engem felizgatni? - kérdezi undorodva.
- Harry, az apád meleg! - mondja Niall ő is mellénk állva.
- Akkor azt hiszem, hozhatom a pornót! - mondja sóhajtva.
- Rád van izgulva. – jelentem ki.
- Mi...? - kérdezi meglepetten.
- Szöszi! Ahonnan ki vettem az altatót, mellette van egy kis potencianövelő.. Hozd ide nekem! - mondom a kabátomból, kivéve a tűt.
- Mit rejt még a kabátod? - kérdezi nevetve Hazza.
- Sok mindent, barátom. Túl sok mindent! - mondom, majd amint Niall visszatér, rögtön fel is szívom az anyagot és az állatra vigyorgok.
- Szóval... Ez a jár annak, aki molesztálja a kicsiket! - karjába beleszúrom, majd elvigyorodom és kidobom a tűt.
- És most? - kérdezi Harry.
- Niall, készülj a gyűrűvel... Te pedig flörtölj velem, a testeddel. - elvigyorodik, és azonnal belekezd. Magához ránt, kezeimet a fenekére vezeti, miközben mélyen néz a szemembe. Keményen markolok bele, mire két nyögés hallatszik, egymás után. Elvigyorodom, majd megfordulok és fenekemet rázom Harry öléhez, majd kitolva a csípőm, lassan feljebb haladok, amivel megérzem, hogy ő is elkezdett emelkedni. Kicsit hátrébb állok, miközben megfordulok. Gyors pillantást vettek a betegre, akinek már a nyála folyik, és olyan merevedése van, amit képtelen lenni lelohasztani. Gyors volt, túl gyors.
- Kinyúl a péniszéhez? - kérdezem halkan, miközben Harrynek végig simítom a felsőtestét.
- Kérlek.. - nyög fel, mire szemeibe nézek.
- Rendben! - mondom sóhajtva. - Niall! - kiabálom. Míg ide hozza nekem a gyűrűt, addig Harry lecsúsztatja róla a nadrágot.
- Szóval.. Tudod - e mi ez? - kérdezem vigyorogva.
- Neem.. - nyög fel zavartan.
- Ez az, amitől meredező farokkal fogsz megdögleni, te faszkalap! - és lehúzva az alsógatyáját azonnal ráhúzom. Felnyög, én pedig visszahúzom a nadrágját és felállva a két fiúra nézek.
- A pálya a tiétek... - vigyorodom el, majd felülök az asztalra. Összeöklöznek, majd mindketten a falhoz mennek. Desmond rám néz könyörgő tekintettel, mire halkan odasomfordálok.
- Ki vagy te és mit csináltál a fiamból? - kérdezi halkan.
- Ezt te csináltad.. - mondom Hazzára mutatva. - Én pedig a legrosszabb rémálmod vagyok… Nem tudom ismered - e azt a nevet, hogy Rebecca Colt! - mondom vigyorogva.
- Ne, kérlek ne! - üvölt fel, mire a két fiú ránk néz meglepetten.
- Csak bemutatkoztam! - teszem fel a kezeim.
- Fiúk! Ne bízzatok ebbe a ribancba! Ő nem az, akinek gondoljátok! Tudjátok, hány embert kínzott meg? Hány emberről szedte le a saját bőrüket? - kérdezi, mire Harry egy injekcióval tér vissza.
- Ha nem tudnám, akkor is büszke lennék rá. De hallod, öreg. Te pedig vigyorogva halj meg, mert ő lesz az, aki rólad oly szépen fogja lenyúzni a bőrt, mintha egy ritka kincs lennél! - mondja, majd beledöfi a tűt. Desmond felüvölt, majd megrázza a fejét.
- Betegek vagytok! Segítség! Hallja valaki? Segítsenek, kérem! - kiabálja, mire cincogva megrázom a fejem.
- A - a - a! Az egész bunker hangszigetelt. És köztudott, hogy én pszichopata maffiózó vagyok. A fiad meg a haverja pedig egy maffiózó! Szóval igazi gyilkosokkal vagy körülvéve, te faszkalap. - mondom vigyorogva.
- Harold! Sajnálom, fiam! Nem kellett volna azokat csinálnom kiskorodban! De az már a múlt senki nem tud róla! Csak ne hagyd, hogy ez a pszichopata ribanc kicsináljon! - mondja könyörögve.
- Nem érted, hogy nem ő fog megölni, hanem mi! - mondja feldúltan Niall.
 - És baszhatod, Des! Fent van a netten, ahogy engem meg a nővéremet megbasztad! - Hazza kel ki magából, majd előkapja a pengét, amit még a házban adtam neki, és levágja az apja középső ujját, miközben Niall újabb tűt szúr bele. Gőzük sincs róla, mit csinálnak, de csinálják. Tele vannak mérgekkel, amit most kiadnak. És engem nem zavar...


*Édes, Lányom!

Sziasztok, Bogyók! Első sorban köszönöm a Stole My Heart és az Until it's Gone íróinak, mert a részben szereplő tárgyról tőlük "értesültem". Másodsorban, Boldog Szülinapot, Gemma Styles!! :3 Amúgy, hogy tetszett? Puszii ♥♥

4 megjegyzés: