2015. október 8., csütörtök

10. If you dry sex.. (+16)

Amikor mozog, istenem még jobban akarom


- Akkor mehetünk bulizni? - kérdezi Harry.
- Polly két percen belül itt van! - kiabálom ki a szobámból. Én még a sminkemet csinálom. A szemem füstös, a számat vörös rúzs fedi. Hajam göndörítve van, a testemen pedig egy mini fekete testre simuló ruha van. Lábaimon fekete bakancs. És persze a kockás harisnya sem maradhat el. A csengő hangosabban szól a fiúk beszélgetésénél, de még nem megyek ki. Megejtem a szerencse puszit a tükrön, majd  lassan elindulok ki.
- Most már kijössz? - kopog be a szobába Lou. Kinyitom az ajtót, és már szólásra nyitja a száját, de azonnal be is csukja.
- Szóval lélegzetelállító vagyok! Köszönöm! - mondom a szájára puszit nyomva, majd kerülve elhaladok mellette - miközben fenekére csapok. - És ne feledd azt se mi van akkor ha a csajodnak megvan! - ránézzek és ő is rám nézz, egy szexi mozdulattal és tekintette kíváncsiságtól ég.
- Anál - hét, BooBear! - nevettek fel furán, de ördögien hangzik. Kisétálok a  fiúkhoz és Pollyhoz. A srácok sem tudnak megszólalni, sőt a szöszinek és Liamnek az ajkai nyitva maradtak.
- Rendben! Értem szexi vagyok, de vannak nálam dögösebbek! - mondom nevetve.
- Szexi, magabiztos, rúdtáncos, izmos.. - nevet fel Lou a hátam mögött. - És az én csajom! - puszil bele hajamba, majd a fülemhez hajol. - Polly nem tudja, igaz? - kérdezi halkan. Megrázom a fejem, majd a többiekre nézzek.
- Indulhatunk? - kérdezem mosolyogva.
- Először is.. - szólal meg Polly, és a táskájából előhúzz egy üveg whiskyt. - Ki kezdi? - felnevettek, majd eltávolítva Lou kezeit a csípőm körül, kiveszem a lány kezéből az üveget, és felbontva lehúzok pár kortyot.
- Azta kurva! - nevet fel Niall, Lou veszi ki a kezemből és iszik utánam, majd Liam, Harry, Polly és Niall is.
- Most már mehetünk! - vigyorodom el. Ezzel kezdetét vette egy őrült éjszaka. Leérve egy limuzinba ültünk be, és indultunk is el.
- Most ez komoly, fiúk? - kérdezi Polly nevetve.
- Hát tudod, ha mi bulizni megyünk, általában totál K.O. - ra isszuk magunkat és megbaszunk valakit! - mondja Hazza.
- Kivéve ma! - morogja mellettem Lou.
- 1 álló hétig basztunk és nem volt elég? - nevettek fel.
- Hát ez van ha rólad van szó! Kielégíthetetlenné teszel! - csókol meg.
- Őszintén mondva nem reméltem nektek hosszú jövőt. - szólal meg Hazza, mire mindketten rákapjuk a tekintettünket. - De így elnézve titeket, komolyan arra várok mikor lesz egy kicsi Lou vagy egy kicsi Becca! - nevet fel kínosan.
- Hátrébb az agarakkal, Styles! - mondom döbbenten.
- Miért nem akarsz gyereket? - kérdezi Lou rám nézve most.
- De, de basszus. 19 vagyok még csak! - mondom sokkoltan.
- Hazza fiatalabb nálad, és látod milyen nagy a fantáziája! - mondja Liam nevetve.
- Uh, tényleg majd kérem a szülinapotok napját! Nem akarok besülni! - mondom elhúzva a szám.
- A tiedet sem tudjuk! - mondja a szöszi valamit rágcsálva.
- Szeptember 5. Kérhetek? - kérdezem mikor felfedezzem a gumi cukor csomagját. Vigyorogva nyújtja felém, mire kiveszek egy marokkal. Lou is belenyúlva, de rácsap a kezére és újra maga mellett tartja, biztonságban.
- Naa! Becca meg kapott egy csomót! - mondja kisfiúsan.
- Tessék, csak ne nyavalyogj! - mondom a szájába téve kettőt, de úgy látszik neki jobb ötlete támadt, mert ezután megcsókolt - eközben persze egy gumimacit is átjuttatott a számba.
- Ez undorító volt! - fejezte ki őszinte véleményét Polly.
- De finom! - kacsintok rá nevetve.
- Megjöttünk! - szól hátra a sofőr. Kiszállunk és bemegyünk a klubba. Eddig se nagyon várakoztunk a klubok előtt. Elég volt lekapni a biztonsági őrt, és már bent is voltunk. Viszont most a hely változott. Itt még sosem jártam - és nem hiszem, hogy Polly igen - ezért érdeklődve nézek körbe. Sokszor teszem fel magamban a kérdést, hogy mi a különbség két hely között. Hát vannak, de nagyjából az emberek - akik ott dolgoznak - tudják meghatározni.
- V.I.P. helyünk van! - mondja Lou a fülembe.
- Elmegyek az italokért Pollyval, megtalálunk titeket! - puszit nyomok ajkaira, majd megragadva Polly kezét a bárhoz húzom. Egy helyes 19 éves körüli pasi áll ott, de amint meglát minket ott hagy másokat és a segítségünkre siet,
- Mit kér a két hölgy? - kérdezi bájos mosollyal. Komolyan a bugyi rám tapadna, ha nem járnék Louval. 
- Legyen 6 vodka, erős vodka! - mondom rá kacsintva. Semmi kedvem kikezdeni vele, de így legalább ingyen kapjuk a piát. Ki is tölti, majd elénk csúsztatja egy kis tálcán.
- Ezt a kört én állom! - jelenti ki vigyorogva.
- Köszike! - Polly puszit küld, majd megragadva a tálcát ott is hagyjuk. Hamar megtaláljuk a fiúkat, akik körül már a lányok repdesnek. Lout is kiszúrta valaki, de amint meglát, már el is felejti őt. Elveszem a tálcáról a vodkát és lehúzva, oda somfordálok és pont az ölébe ülök. A lányra nézek, aki meglepetten figyel.
- Na most figyelj, Kis anyám! És remélem a végére elhúzod a vékonyka kis seggedet! - mondom és megcsókolom Lout. Kezei derekamra csúsznak, én hajában túrok. Mikor levegőhiányban elválunk, csak egy nagyon picire, de azonnal folytassuk. Mikor befejezzük egymás szemébe nézünk. Látom benne a vágyat, és szerintem ezzel ő is így van.
- Annyira, de annyira megdugnálak a táncparkett közepén! - nevet fel kínosan.
- Nekem jobb ötletem támadt! - mondom, majd felállva magam után húzom.
- Várj! - megfogja és lehúzza a vodkáját, majd ő kezd el húzni. Bevisz a legmélyébe, és kíváncsian néz rám. Puszit nyomok ajkaira, majd megfordulva fenekemet nemi szervéhez dörzsölöm. Megfogja csípőm és fel - le simít rajta, miközben dudorodik a nadrágja. Felkuncogok és jobban tolom csípőm dudorához. Megfordít és mélye nézz szemembe.
- Ha te száraz szexet akarsz, rossz embert választottál! - csikorogja a fogai között. Kezeim végig szaladnak a feslő testén, majd megfogom a pólója felső részét és közelebb húzom magamhoz.
- Akkor nyomás a budi! - mondom szempilláimat rebegtetve.
- Csak hiszed, Hercegnőm! - kacsint rám nevetve, majd megfogja a kezem és elindul felfelé. Először azt hiszem a V.I.P. helyünkre megyünk vissza, de a másik irányba megy így egy hosszú folyóson megyünk végig. A folyóson végén szobák vannak. Kinyitja a 169 - es szobát, majd bemegyünk. A hely fekete és piros színekből áll, amitől teljesen kábulatba esek.
- Azta, Lou ez a szoba kurva szép! - mondja mire közelebb húzz magához.
- És gondolj bele mit csinálhatunk a víz ágyon, ha nincs meg a bajod! - suttogja kéjesen a fülembe. A bajod. Tetszik, ahogy hívja. 
- Akkor uram üljön az ágyra. - mondom vigyorogva.
- Jobb ötletem támadt! - csókol végig fedetlen vállamon. Felkuncogok, de szembe fordulok vele és megcsókolom. Hajamba túr, míg kezemmel a nadrágja sliccét húzom le. Korábban is észrevettem egyikük sem hord övet, így a nadrágjuk szinte a seggükön van. Amitől egy lánynak simán orgazmusa lehetne. A nadrágját - bokszerével együtt - lehúzom, mire meglepetten hagyja abba a csókolózást.
- Hoppácska! - mondom vigyorogva majd leguggolok. Vággyal teli péniszét a kezembe veszem, és megnyalom az elejét.
- Bassza meg! - mondja nevetve. Felnézek rá, ő le nézz rám, eközben pedig a számba veszem farkát. Valahogy intimebb az, amikor nézzük egymást, miközben a másiknak örömöt szerzünk, és ez olyan földöntúli érzés. Szopni kezdem, de úgy látszik ő akarja - mint mindig - adni az ütemet, így kezével rásegít és amellett, hogy csípőjét mozgatja, kezével fejemet még jobban nyomja, így lejjebb megy pénisze. Teljesen kitölti a szám, nyelv technikámat használom, belőle hatalmas sóhajok szakadnak fel. Egy ideig bírom a tempót, de többet akarok, így a fenekét megmarkolva gyorsabban csinálom.
- Elfogok menni! - jelenti ki. Eddig még egyszer sem ment el a számba, de nem magam miatt. Most viszont változnak a szabályok. Kezével lassabb tempót diktál, de hajthatatlan vagyok kezem előreszökken golyóira és azokat masszírozva ő is elveszti a kontrollját. 
- Bassza meg, Rebecca! - pénisze lüktet, majd kilövell, ő pedig kihúzva magát számból lenyelem. 
- Utállak! - húzz fel magához nevetve.
- Most na, jobb volt, nem? - kérdezem, mire ajkaimra pillantva és elmosolyodik.
- A szád széle olyan maradt! - elvigyorodom, majd végig nyalom és megérzem még sós izét. Lenyelem, amit ő végig nézz, majd újabb hatalmas sóhaj szakad fel belőle.
- Egy ki - bebaszott valóra vált álom vagy! - jelenti ki mosolyogva majd megcsókol. - Kár, hogy nem viszonozhatom! - húzza el a száját.
- Oh, fogod még te! Na gyere a többiek már biztos várnak, és szomjas is vagyok. - mondom puszit nyomva szája szélére.
- Holnap bemutatlak a családomnak! - mondja mielőtt kimennék. Kezem már a kilincsen, de vissza fordulok és sokkoltan nézek szemeibe.
- Mr Tomlinson mond mit? - felnevet, majd kezeit a derekamra teszi. 
- Először, hagy öltözzek fel. Másodszor pedig szeretnélek bemutatni a családomnak! - mondja és felhúzza a nadrágját.
- Értettem én, csak nem értem! - mondom zavartan. Látszik ő is össze zavarodott, így kisegítem. - Miért?
- Mert szerelmes vagyok beléd! És azt akarom, hogy lássák az én hercegnőmet! A húgaim biztos imádnának! - mondja nevetve. - Na benne vagy? - erre most mi a szart mondja? Hogy nem?! Kibaszottul nem vagyok benne, hogy elakarsz vinni a szüleidhez megismerkedésünk után 2 héttel!
- Persze.. - mondom, mire ragyogó szemekkel megcsókol.
- Istennő vagy!




Szép péntek napot továbbra is Bogyók! Hogy tetszett? Köszönöm a kommenteket, meg a feliratkozókat! ♥ Jövőhét pénteken ugyan itt! ;) ♥

2 megjegyzés:

  1. komolyan, minden egyes rész után tátott szájjal ülök, és fogalmam sincs, hogy mit írhatnék :DDDDDDDD Bemutatja a családjának, te jó égggggggggggggggg....szereti...........te jó éggggggggggggggggggg..........annyira adsfhgifdjsvchu együtt :3
    siess a kövivel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Uhhh :3 köszönöm szépen hasonlókat érzek mikor tiedet olvasom :33 ❤

      Törlés